Paszkany si Walter, pe banca! Dinu Gheorghe i-a luat locul lui Sumudica!

Ca la noi la nimeni! Doi patroni din Liga I au facut ceea ce nici macar Gigi Becali nu a indraznit pana acum. Au stat pe banca tehnica alaturi de antrenori!

Liga lu’ Mitica e unica si asta o demonstreaza ultimele etape. Satul de rezultatele proaste din ultima vreme, Arpad Paszkany a luat loc pe banca langa tanarul antrenor Alin Minteuan in incercarea de a intelege mai bine ce se intampla cu echipa care a cucerit titlul in sezonul trecut.

“Am discutat cu Alin Minteuan si am vrut sa le arat jucatorilor ca le sunt aproape in totalitate chiar si in aceste momente dificile. Cum puteam sa le arat asta? Simplu, stand pe banca. Mai aproape de atat nu se poate”, a explicat Paszkany.

Florian Walter de la U Cluj a dat tonul etapa trecuta, cand a stat in locul lui Ionut Badea pe banca la meciul cu Dinamo.

La Rapid, presedintele a condus echipa la meciul de la Cluj cu CFR. Cum Sumudica era suspendat si obligat sa stea in tribuna, Dinu Gheorghe s-a ocupat de indicatiile catre jucatori si de comentariile la adresa arbitrajului.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s