Răzvan Lucescu, interzis la CFR din cauza lui Gabi Mureşan

Şeful vişiniilor a fost deranjat de faptul că Gabi Mureşan a fost uitat pe banca de rezerve la Zenica.

Paszkany l-a criticat virulent pe selecţioner după înfrîngerea din Bosnia. “Dacă Răzvan Lucescu era antrenor la CFR ar fi fost demis în minutul 60, iar după meci ar fi trebuit să-şi dea foc la carnetul de antrenor”, a spus Paszkany la finalul partidei de la Zenica.

Şeful vişiniilor a fost deranjat de faptul că Gabi Mureşan, singurul jucător convocat din lotul CFR-ului, nu a fost folosit nici măcar un minut împotriva Bosniei. “Am primit o şansă nesperată, conducînd nemeritat cu 1-0 la Zenica. Am văzut că adversarul ne domină din punct de vedere fizic şi ca atitudine, dar selecţionerul n-a avut reacţie. Nu a privit spre banca de rezerve, unde avea oameni pregătiţi pentru bătălia din a doua repriză. Mă gîndesc la Gabi Mureşan, şi nu pentru faptul că joacă la CFR, mă refer la Zicu, un jucător capabil să mai ţină de minge”, a spus Paszkany. Omul de afaceri clujean nu înţelege nici modul în care Lucescu junior a alcătuit primul unsprezece. “A mizat pe unii jucători care n-aveau meciuri în picioare. Mai mult, unul dintre titulari n-are nici măcar echipă! Dar nu asta e principala problemă. Poţi avea, pînă la urmă, o concepţie despre prima echipă, validată sau nu, ulterior, de evenimentele din teren. Impardonabilă este lipsa de reacţie a lui Răzvan, cred că din punct de vedere profesional, la acest meci, a fost un colaps total. A făcut schimbări tîrziu şi i-a ignorat pe jucătorii capabili să aducă un plus de determinare”, a încheiat Paszkany.

“Răzvan nu va antrena CFR-ul”
Paszkany a dezminţit zvonurile care-l dădeau pe Răzvan antrenor la Cluj, din vară. “Nu a fost niciodată o discuţie de genul acesta. Eu îl consider un tehnician bun pentru campionatul nostru, dar sigur nu îl avem în vedere, cel puţin pentru sezoanele următoare. Nu îl vrem nici pe Hagi. Nu înţeleg de ce ni se tot caută antrenor!”, a spus Paszkany.

Merge pe continuitate
Şeful clujenilor a mărturisit că şi-ar fi dat demisia în locul lui Răzvan, după eşecul de la Zenica. Cu toate acestea, Paszkany nu vede o soluţie viabilă, în acest moment, pentru banca “tricolorilor”. “În locul lui aş fi renunţat, după astfel de greşeli, dar ca preşedinte al FRF aş fi acceptat cu greutate această demisie. Nu văd în acest moment foarte multe variante. Dacă e inteligent şi învaţă din greşeli, atunci poate continua”, a declarat Paszkany.

Pentru naturalizare
Paszkany crede că FRF ar trebui să ia în calcul naturalizarea unor jucători străini care evoluează în Liga 1. “Credeţi că sentimentul naţional e mai scăzut în Germania decît la noi? Cred că la reprezentativa Germaniei sînt cel puţin 6 jucători din 11 care nu au naţionalitate germană. Ar trebui să ne gîndim serios să naturalizăm jucători. Şi încă un lucru…Naţionala trebuie să fie echipa momentului! Asta înseamnă să convoci cei mai în formă jucători”, a spus Paszkany.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s