Sezon încheiat pentru Kapetanos! 1.000 de euro pentru fiecare minut bifat de grec

Ghinioanele se ţin scai de CFR. Transferat în iarnă, atacantul Pantelis Kapetanos acuză dureri la genunchiul drept, la care s-a operat de menisc în decembrie 2010. Grecul pleacă zilele acestea în Portugalia pentru a repeta operaţia! El va reveni pe gazon abia la vară!

Kapetanos (27 de ani) are un salariu de 180.000 de euro pe sezon şi a evoluat pentru CFR în meciurile oficiale din acest an doar de două ori: în a doua repriză cu Victoria Brăneşti, la Buzău, şi în prima cu Astra, dar de fiecare dată a făcut-o cu dureri mari. Astfel, şefii din Gruia au decis să nu-l mai forţeze pe jucător şi să-l trimită la o clinică din Portugalia pentru a repeta operaţia. Kapetanos va pleca imediat ce oficialii din Gruia vor reuşi să-l programeze la clinică. Astfel, pentru atacantul grec sezonul acesta s-a încheiat, iar Minteuan se va baza până la finalul sezonului doar pe Bud, Batin şi juniorul Buş. Grecul are contract cu CFR până în 2014.

“Nu s-a recuperat corect!”

Şefii din Gruia nu au făcut un secret din problemele medicale ale lui Pantelis, ba mai mult, ştiu şi care e cauza. “Nu s-a ocupat aşa cum trebuia de refacere. Fiind fără angajament în decembrie, nu a avut parte nici de un staff medical profesionist”, a admis preşedintele Iuliu Mureşan.

90 de minute a bifat Kapetanos pentru CFR în acest sezon în Liga I

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s