Bastos a părăsit nervos antrenamentul după o dispută verbală cu antrenorul Minteuan

Atacantul a părăsit şedinţa de pregătire de astăzi după o discuţie aprinsă cu Alin Minteuan.

Apele s-au tulburat rapid la CFR după debutul slab din acest retur, iar astăzi s-a consumat un nou episod care i-a lăsat fără replică pe elevii lui Minteuan. Totul s-a întîmplat la şedinţa de pregătire condusă de antrenorul feroviarilor, acesta arătîndu-se nemulţumit de modul în care Bastos se implica la antrenament.

Minteuan l-a trimis pe brazilian să facă alergări separate, dar după cîţiva metri atacantul a şutat nervos într-o minge şi s-a îndreptat spre antrenor pentru a cere explicaţii.

Bastos: “Vreau să ştiu ce am făcut. De ce sînt pedepsit?”

Minteuan: “Nu stau la discuţii cu tine. Dă-i drumul la alergat”

Bastos: “Nu fac nici o alergare. Plec din antrenament”

Minteuan : “Treaba ta, fă ce vrei!”

Atacantul nu a stat prea mult pe gînduri şi s-a îndreptat rapid spre vestiare. Secundul Dican a fost trimis să-l recupereze pe jucător, iar după 5 minute Bastos s-a întors pe teren fiind reprimit în cele din urmă la şedinţa de pregătire.

Este recidivist!
Bastos nu se află la primul incident de acest gen. Pe vremea cînd echipa era condusă de Sorin Cîrţu, înaintea partidei cu Bayern, atacantul a fost trimis la vestiare din acelaşi motiv ca şi cel de astăzi. Brazilianul a mai avut un conflict şi cu Alin Minteuan în perioada de pregătire, atunci cînd atacantul dansa în drum spre vestiare ascultînd muzică la căşti, deşi echipa pierduse cu 4-2 amicalul cu Metalurg: “Rafa, ce e atît de amuzant? Am pierdut meciul, asta nu este atitudine de profesionist! Sau poate e amuzant faptul că sîntem pe locul 8 în clasament”, l-a atenţionat atunci Minteuan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s