“Mai bine le dăm şanse tinerilor jucători”

Arpad Paszkany, finanţatorul lui CFR Cluj, e convins că echipa sa a ieşit din lupta pentru titlu şi spune că în următoarele etape mai mulţi jucători tineri vor primi şansa să joace în prima echipă.

“Multe dintre arbitraje nu se ridică la nivelul fotbalului din România. Avînd în vedere că am jucat cu un om mai puţin, eliminat nedrept. Cred că la acea fază a fost singurul penalty al partidei. La primele două faze nu a fost penalty”, a spus Paszkany.

“Decît Europa League, mai bine le dăm şanse jucătorilor tineri”
Patronul campioanei en-titre spune că nu este interesat de cupele europene şi că în etapele care au rămas în acest sezon, mai mulţi tineri jucători îşi vor face loc în echipa lui Minteuan. “Astăzi s-a jucat ultima şansă la titlu. Pe mine mai puţin mă interesează cupele europene. O să am o discuţie cu staff-ul tehnic ca în următoarele etape să jucăm cu mai mulţi jucători tineri. Să le dăm mai multe şanse. Pentru mine Europa League nu este un obiectiv, mai bine le dăm şanse jucătorilor tineri”.

“Timişoara este o echipă foarte bună. Este o echipă care poate cîştiga foarte probleme campionatul. Cred însă că Galaţiul, după victoria de astăzi, este principala favorită la titlu”
Arpad Paszkany

Advertisements

One thought on ““Mai bine le dăm şanse tinerilor jucători”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s