Marius Avram a făcut praf meciul de la Cluj » Arbitraj repetent

Marius Avram a luat aseară decizii catastrofale. A dictat două penalty-uri aiurea, l-a eliminat nejustificat pe Bastos şi a anulat caraghios un gol pentru Zicu.

Ce arbitraj penibil a reuşit Marius Avram aseară! Deciziile sale au sfidat ridicolul pe alocuri şi au influenţat grav partida.

Decizia discutabilă
În minutul 6, Helder a încercat să pătrundă în careul advers, a fost întîmpinat de Panin, iar jucătorul de bandă al Timişoarei, inteligent, şi-a agăţat piciorul stîng de adversar, care îşi retrăgea disperat piciorul. Avram a arătat punctul cu var.

Eroarea mare
În minutul 9, Cadu a pătruns în careul alb-violeţilor, a fost atacat corect de Bourceanu, care a lovit mingea, iar Avram, bine poziţionat, a fost păcălit de căderea portughezului.

Finalul jenant
De aici încolo a urmat un adevărat circ. În minutul 63, Sepsi l-a faultat pe Bastos, dar n-a văzut al doilea avertisment. În minutul 64, Avram i-a dat al doilea “galben” lui Bastos, considerînd că a simulat în careul advers la intrarea lui Sepsi! Decizia corectă era penalty pentru CFR! Totul a culminat cu decizia din minutul 70 cînd, la un corner al bănăţenilor, doi jucători de la CFR s-au ciocnit în careu, mingea a ajuns la Zicu care a marcat fabulos din voleu în vinclu, dar “centralul” fluierase fault în atac!

Advertisements

2 thoughts on “Marius Avram a făcut praf meciul de la Cluj » Arbitraj repetent

  1. Avram asta cred ca ii cel mai tampit arbitru cu cele mai grave gafe …la bulau cu el si cu mama lui…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s