Planul CFR-ului dupa esecul cu Timisoara!

CFR 1-2 Timisoara| Victoria controversata a Timisoarei acasa la CFR  ii face pe cei din tabara clujenilor sa spuna adio titlului!

Titlul se va stabili intre Otelul si Timisoara sustin cei de la Cluj care au acuzat arbitrajul si au anuntat ca nu mai au sanse la campionat dupa meciul cu Timisoara!

Paszkany  se gandeste doar la un loc de cupa europeana: “Intr-adevar, din pacate, multe dintre arbitraje nu se ridica la nivelul fotbalului din Romania. A fost un meci spectaculos, un joc in care ambele echipe au cautat victoria. Avand in vedere ca am jucat 25 de minute cu un om mai putin se poate spune ca am fost dezavantajati.

Bastos a fost cel mai bun jucator al nostru. O sa avem in continuare probleme de efectiv, odata cu aceasta eliminare. La primele doua faze nu ar fi trebuit sa se dea penalty. Din dinamica jocului, au parut ca fiind lovituri de la 11 metri, dar la o a doua vizualizare se vede ca nu ar fi trebuit sa se dicteze penalty.

Asa e in fotbal si asa e in viata, nu mai are rost sa ne facem nervi. Nu mai avem sanse la campionat, iar pe mine ma intereseaza mai putin cupele europene” a spus Arpad Paszkany.

Iuliu Muresan: “Am avut multe ocazii, rezultatul a fost stabilit in urma unor greseli mari de arbitraj. Nu stiu ce s-a intamplat cu Avram astazi, a prins o zi proasta. Timisoara e o echipa buna, dar un rezultat de egalitate era mult mai corect. Nici la locul doi nu mai putem spera, care este foarte departe. Ne vom baza pe jucatori mai tineri pe viitor. Nu ne gandim la o schimbare de antrenor, a pregatit foarte bine meciul. Titlul se va stabili intre Otelul si Timisoara. Nu a fost o tenta impotriva CFR-ului”

Advertisements

One thought on “Planul CFR-ului dupa esecul cu Timisoara!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s