Iancu isi acuza jucatorii ca au pacalit fotbalul!

CFR Cluj 1-2 Timisoara| Campionatul ramane relansat  iar Iancu isi lauda echipa dupa victoria din deplasare cu CFR!

“Mi-a placut jocul, s-a jucat deschis. Ambele echipe au jucat la victorie. A fost o maniera de arbitraj egal, asta a fost potentialul. Arbitrii intra si ei mai greu in ritmul campionatului. Au fost mai multe momente in care mi-am pus semne de intrebare. Daca ma aud oficialii lui Poli, ii avertizez sa nu comenteze mai mult decat trebuie acest meci, sa nu comenteze mai mult decat le spun eu.

Pana la eliminarea lui Bastos oricum eram castigatorii morali ai meciului. Dadusem acel gol perfect valabil care nu ne-a fost acordat. La penalty-ul dat in favoarea noastra am fost foarte atent, pentru ca nu vedeam unde este contactul. Au fost multe plusuri si minusuri, si la noi, si la CFR”, a spus Iancu.

“Am pacalit fotbalul si voi vorbi cu oamenii mei dupa meci. Nu este corect. Pe final de meci am avut 4-5 ocazii cu care puteam inchide partida. Voi vorbi cu antrenorul. Daca putem marca 10 goluri trebuie sa le marcam”  a mai declarat Iancu!

Fazele fierbinti de arbitraj:

Marius Avram a acordat penalti pentru Timisoara dupa ce Helder a patruns in careu si a fost agatat de Hora. Lovitura de la 11 metri a fost transformata de Zicu, care a dedicat golul memoriei mamei sale;

Avram a acordat penalti pentru CFR Cluj dupa ce Cadu a fost faultat in careu de Burca. Acelasi Cadu a executat cu un sut puternic pe centrul portii;

Cluj a ramas in inferioritate numerica, in minutul 65, cand a fost eliminat Bastos dupa un duel cu Sepsi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s