Tudor, actor principal la Buzău

Paszkany crede că Pantelis Kapetanos a fost faultat la faza la care a primit galben pentru simulare.

Clujenii susţin că doar Alexandru Tudor merită un Oscar după meciul cu Victoria Brăneşti. Paszkany spune că “vişiniii” au avut un penalty clar la Kapetanos în a doua repriză. Grecul a fost avertizat de “Brad Pitt” cu cartonaş galben, pentru simulare, al patrulea al stagiunii, şi nu va juca împotriva lui Poli Timişoara. “Nu vreau să acuz arbitrajul. Puteam cîştiga şi dacă cei de la Victoria făceau un-doi-uri cu Alexandru Tudor. Am vorbit cu mai mulţi specialişti care mi-au întărit convingerea că Pantelis a fost faultat la acea fază. Eu spun mereu că fotbalul e un joc de bărbaţi şi nu unul de fete mari. De exemplu, la faza cu Peralta, n-aş fi dat niciodată penalty, dar la Kapetanos a fost”, a spus Paszkany.

Şeful “vişiniilor” şi-a adus aminte de faza în care Bjelanovici a fost avertizat cu galben, pentru simulare, în meciul cu Astra, din tur, 2-2, după un duel cu Rohat. Croatul a suferit atunci o accidentare urîtă, care l-a ţinut pe tuşă pentru aproape două luni. “Ni se întîmplă nouă mereu. Bjelanovici a luat galben pentru simulare şi a ratat apoi aproape toate meciurile rămase din tur. Actorii nu trebuie căutaţi la CFR Cluj. Kapetanos nu poate juca împotriva Timişoarei, Mureşan la fel, ambii fiind suspendaţi. Am încredere însă că se vor găsi soluţii. Bud? Am încredere în el aşa cum am în toţi jucătorii care îmbracă tricoul lui CFR”, a încheiat Paszkany.

“Şi dacă ni s-ar fi refuzat 3, 4 sau 5 penalty-uri tot ar fi trebuit să ne impunem. Chiar şi cu un om în minus am avut şanse de a cîştiga”
Arpad Paszkany

Iancu, ironizat
Marian Iancu a insinuat că feroviarii vor avea parte de un meci strategic la Buzău, cu Victoria. “Pariaţi doi solist şi nu vă mai uitaţi la meci. 2 solist de o mie de ori. Nu merită să vă pierdeţi două ore din viaţă”, a susţinut Iancu. Paszkany a răspuns după partidă. “Nu-mi place să intru în astfel de schimburi de replici. Acest personaj e arhicunoscut în media ca fiind guraliv”, a spus omul de afaceri clujean.

INBOX

CFR îşi asociază imaginea cu Roşia Montană Gold Corporation

Clujenii au semnat un contract de sponsorizare cu compania care derulează controversatul proiect minier din Munţii Apuseni

Parteneriatul va fi semnat miercuri şi oficializat într-o conferinţă de presă la care vor participa preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, şi directorul general al RMGC, Dragoş Tănase. Principalul sponsor al clujenilor era Cosmote, iar cel mai vizibil pe tricoul de joc apărea numele celui de-al doilea acţionar al clubului, firma Energobit. RMGC este o companie înfiinţată în 1997, în judeţul Alba, ai cărei acţionari sînt Gabriel Resources, cu 80,46 la sută, Minvest Deva, cu 19,31 la sută şi alţi acţionari minoritari (0,23 la sută). Compania derulează în Apuseni un proiect minier extrem de controversat care a stîrnit reacţii dure din partea organizaţiilor ecologice şi non-guvernamentale care văd în exploatarea de la Roşia Montană riscul contaminării unei zone foarte populate cu cianură. Pînă în prezent, Gabriel Resources a investit în România aproximativ 400 de milioane de dolari prin RMCG, se arată pe site-ul oficial al companiei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s