Campionii au probleme cu portarii

Mincă şi Nuno Claro nu au dat siguranţă în partidele de verificare, iar Minteuan nu ştie pe cine să mizeze în campionat.

9 din 10 fani ai CFR-ului văd prioritar transferul unui portar de valoare la CFR Cluj. Campioana a adus doi goalkeeperi în intersezon şi a renunţat la Stăncioiu, dar golurile primite în jocurile de verificare au alimentat temerile clujenilor. Mincă şi Nuno Claro n-au dat siguranţă, ambii încasînd goluri după mingi parabile. Italianul Remo Amadio n-a mai jucat într-un meci oficial de un an şi jumătate, iar şefii din Gruia îl văd ca o soluţie începînd cu sezonul viitor. “Cam orice şut pe poartă e gol”, se plîng suporterii lui CFR. Şi staff-ul tehnic al vişiniilor împărtăşeşte aceleaşi temeri, însă Minteuan a refuzat să facă aprecieri individuale. “Nu o să mă auziţi discutînd despre un jucător anume, nu e normal să apară astfel de comentarii”, a fandat Minteuan.
Cine apără?
Cu toate acestea, antrenorul nu s-a decis încă pe cine va titulariza în prima etapă, cu Victoria Brăneşti. Mihai Mincă nu e obişnuit cu un tip de presiune specific echipelor angrenate în lupta pentru titlu, iar situaţia lui Nuno Claro e sub semnul provizoriului. Portughezului îi expiră la finalul campionatului contractul cu CFR Cluj, iar şefii vişiniilor nu i-au propus prelungirea. Cum e exclus să mai facă un transfer pe acest post, iar Stăncioiu va pleca înainte de începerea campionatului, campioana va aborda returul fără o variantă viabilă pentru postul de portar.

5 victorii a obţinut CFR Cluj în cele şase partide de verificare din Antalya

MECI AMICAL                        CINE A APĂRAT
CFR Cluj – Horst 13-1          Mincă, Amadio
CFR Cluj – Metalurg D. 2-4 Nuno Claro, Stăncioiu
CFR Cluj – Ried 3-1             Nuno Claro, Mincă
CFR – Koper 3-2                   Mincă
CFR – Lokomotiva Z. 2-1     Nuno Claro, Mincă
CFR – Litex Loveci 3-2         Mincă

Traore şi-a luat adio de la CFR
Ivorianul Lacina Traore a revenit pentru cîteva zile la Cluj înainte de a pleca împreună cu noua sa echipă, Kuban Krasnodar, în Turcia, pentru al doilea cantonament al iernii. Traore şi-a vizitat ieri foştii colegi. “Tot voi sînteţi cei mai buni! Vreau o medalie de campion”, le-a transmis tînărul jucător. La prînz, Traore a efectuat o şedinţă de alergări sub supravegherea secundului lui Dan Petrescu, Cristi Pojar.

Piccolo suferă
Italianul Felice Piccolo s-a antrenat ieri pentru prima dată în acest an. Fundaşul acuză încă dureri la piciorul stîng, din cauza unei inflamaţii a tendonului. Piccolo încearcă să revină după ce a ratat toată pregătirea. Ieri, stoperul a resimţit din nou dureri, în urma unor alergări alături de preparatorul fizic Potocnik. Italianul s-a descălţat şi şi-a introdus piciorul în zăpadă pentru a-şi calma durerile.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s