Asalt la Sixto Peralta

Preşedintele grupării sud-americane Olimpia, Marcelo Recanate, susţine că mijlocaşul argentinian i-a fost propus pentru un transfer în această iarnă.

Oficialii echipei sud-americane Olimpia au declarat în presa din Paraguay că mijlocaşul lui CFR Cluj, Sixto Peralta, ar putea ajunge la echipa lor în acest mercato.

Preşedintele grupării din Asuncion, Marcelo Recanate, a declarat că decizia de a-l transfera pe Sixto va fi luată de antrenorul Nery Pumpido. Peralta se află în ultimele 6 luni de contract cu campioana României, dar conducătorii din Gruia susţin că vor uza în vară de o opţiune de prelungire pe încă un sezon.

Mutarea lui Peralta în Paraguay are şanse mici de a se concretiza. Mijlocaşul de 31 de ani e sigur de locul său de titular în echipa lui Minteuan. Mai mult, Peralta a impresionat în pregătiri, fiind unul dintre jucătorii remarcaţi de Arpad Paszkany, după amicalul cu Litex Loveci, 3-2. Antrenorul vişiniilor are patru jucători pe care îi găseşte indispensabili pentru CFR, Peralta, De Zerbi, Cadu şi Gabi Mureşan. Cei patru vor face parte din primul unsprezece de fiecare dată cînd vor fi disponibili din punct de vedere medical.

175.000 de euro e salariul lui Peralta, după ce argentinianul a acceptat înjumătăţirea lui la începutul sezonului

3 goluri în actuala stagiune de Liga 1 a înscris mijlocaşul argentinian pentru echipa campioană

A ratat startul sezonului
Peralta a avut probleme cu conducerea vişiniilor în startul actualei stagiuni. Argentinianul a fost exclus din lot şi a ratat pregătirea de vară, fiind reprimit numai după ce a acceptat diminuarea contractului. Din acest motiv, Sixto nu a evoluat în primele 4 etape din Liga 1 şi nu a fost trecut nici pe lista fotbaliştilor cu drept de joc în Champions League. Peralta a înscris în acest sezon împotriva a două dintre echipele cu care feroviarii se bat la titlu, Oţelul şi Steaua.

CFR, ţinută în şah
Clujenii aşteaptă pînă astăzi răspunsul la oferta făcută celor de la Academica, 150.000 de euro, pentru transferul imediat al lui Modou Sougou. Senegalezul a fost titularizat aseară în meciul pe care “studenţii” l-au susţinut pe terenul celor de la Naval. Sougou a jucat extremă dreapta, într-un sistem 4-3-3. Oficialii portughezilor nu sînt mulţumiţi de propunerea făcută de CFR, dar sînt conştienţi că-l pot pierde gratis peste 4 luni pe jucătorul al cărui contract expiră în vară.

Advertisements

One thought on “Asalt la Sixto Peralta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s