CFR si-a gasit salvatorul, un jucator de la Schalke!

Minteuan le-a cerut şefilor un mijlocaş stânga, iar conducerea e gata să-i facă pe plac, dorind să-l împrumute pe Ciprian Deac de la Schalke, unde acesta nu prinde lotul. Fotbalistul evită să dea un răspuns, deoarece CFR îi datorează 130.000 de euro.

Deac e mai mult în tribună la Schalke, iar în ultima etapă, pentru meciul cu Borussia Dortmund (0-0), managerul Felix Magath nu l-a inclus nici măcar în lotul de 18. Jucătorul e nemulţumit de statutul său în Germania, iar supărarea lui a ajuns la urechile şefilor de la CFR Cluj, care nu au făcut un secret din dorinţa de a-l împrumuta pe Ciprian până la vară. “Ne-ar interesa să-l readucem pe Deac, ne-ar bucura mult”, a admis Iuliu Mureşan, preşedintele fiind la a doua tentativă de a-l readuce la Cluj pe fotbalist, după vânzarea din august 2010.

Restanţă de cinci luni

Ciprian evită subiectul revenirii la CFR pentru că încă nu a primit o parte din prima de titlu din sezonul trecut, 30.000 de euro, plus alţi 100.000, bonus promis de oficialii din Gruia pentru transferul la Schalke. Aşa că acum are de ales între întoarcerea la echipa de suflet şi aşteptatul la rând la titularizarea în Bundesliga.

În această iarnă, Malaga şi Galatasaray au vrut să-l împrumute pe fotbalist, dar afacerea a căzut după ce au aflat că Deac evoluase în startul sezonului 2010-2011 pentru “feroviari”, iar regulamentul interzice ca un jucător să joace la mai mult de două echipe într-un sezon.

60 de mii de euro, fără taxe, e salariul lunar al lui Deac la Schalke

3 milioane de euro a plătit Schalke pentru transferul lui Deac în august 2010, CFR urmând să încaseze şi 25% dintr-un viitor transfer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s