Kapetanos nu vrea să se răzbune pe Steaua

Kapetanos a spus ieri că nu caută răzbunarea sau războiul cu Steaua. A apreciat perioada din Ghencea, dar acum e interesat exclusiv de noua sa echipă.

Pantelis Kapetanos reprezintă mutarea iernii în Liga 1 Bergenbier, transferul lui de la Steaua la CFR Cluj fiind neaşteptat şi controversat. Grecul în vîrstă de 27 de ani şi-a expus şi el ieri punctul de vedere. De la bun început a fost “politically corect”, nedorind să întărîte şi mai rău spiritele şi-aşa încinse dintre cele două grupări. A ajuns marţi dimineaţa în Antalya, s-a alăturat noilor colegi şi spune că visează să ia titlul cu ardelenii. Află ce părere are despre stelişti!

– Kape, de ce te-ai întors în România, mai exact în fotbalul românesc?
– Dar cînd am fost plecat?

– Nu te duseseşi în Grecia sau în Cipru să rezolvi ceva?
– Eu întotdeauna m-am simţit asimilat de fotbalul vostru, aşa că m-am gîndit că n-are rost să plec din România. Îmi place să joc în Liga 1. Se poate spune că sînt jumătate român, fiindcă eu cred că am făcut ceva bun în ţara voastră.

– De ce ai ales CFR?
– A fost o ofertă frumoasă, interesantă, motivantă. Sper să dau goluri multe şi să mulţumesc lumea care a avut încredere să mă ia. Am observat de mai multă vreme evoluţiile acestei echipe, atît în ţară, cît şi în Champions League, şi mi-a plăcut ceea ce am văzut. Eu îmi doresc să ajungem cel puţin în Europa League în sezonul viitor, deşi nu cred că sînt irosite toate şansele la titlu.

– Ai vrut să te răzbuni pe Steaua?
– Nu, de ce interpretaţi aşa?! De ce întotdeauna trebuie să fie ceva urît, murdar la mijloc?! Am ales Clujul fiindcă mi-a făcut o ofertă frumoasă şi am dorit să semnez cu această echipă.

“N-am fugit, n-am trădat”
Kapetanos pozând cu tricoul noii sale echipe– Crezi că foştii tăi colegi vor fi dezamăgiţi că i-ai trădat?

– Iar ai folosit un cuvînt nepotrivit. Omule, sîntem fotbalişti, sîntem oameni liberi! Nu am fugit pe ascuns, n-am trădat pe nimeni. Steliştii, inclusiv fanii, n-au de ce să-mi poarte pică. Nici eu n-am nimic să le reproşez. În Ghencea cred că au fost mai multe momentele frumoase decît cele neplăcute. Eu mi-am făcut datoria, i-am apreciat pe colegi, pe suporteri. Cred că am făcut lucruri bune la Steaua, aşa că nu văd de ce ne-am privi urît în ochi.

– Ai fost acuzat de acel cartonaş roşu luat cu Napoli la 3-0 pentru Steaua, meci care s-a terminat 3-3.

– A fost un moment nefericit, v-aş ruga să lăsăm trecutul în trecut.

– Nici lui Gigi Becali n-ai ce să-i reproşezi? A vorbit nu foarte laudativ despre tine.

– Dînsul e patronul echipei, eu sînt jucător, evit să dialogăm. Are părerile lui, eu le am pe ale mele. Mi-am făcut datoria cînd am fost sub contract cu Steaua, acum sînt la CFR, nu mă mai interesează alte discuţii în afară de cele legate de jocul meu la echipa mea.

– Ţi-ar plăcea să marchezi în poarta Stelei?

– Aşa cum mi-aş dori să dau gol în fiecare meci, cu orice adversar. Meseria mea e cea de atacant, vreau să înscriu multe goluri cu cît mai multe echipe. Repet, nu sînt răzbunător.

CFR a făcut cinste fotbalului românesc în Europa, sînt mîndru să pot ajuta la viitoare performanţe

Cu foştii colegi de la Steaua cred că am rămas prieteni. O să mai vorbim, o să ne salutăm, am fost împreună şi la bine, şi la greu
Pantelis Kapetanos, atacant CFR

420.000 de euro

va cîştiga Pantelis la CFR în primul an: 250.000 e primă de instalare şi 170.000 e salariul.

CFR a semnat azi cu senegalezul Modou Sougou
“Vişiniii” au ajuns la un acord cu senegalezul Modou Sougou (26 de ani) de la Academica
Modou Sougou a evoluat în ultimele 3 sezoane în Portugalia, la Academica de Coimbra. A marcat 4 goluri în acest sezon pentru gruparea portugheză. Modou Sougou este un jucător de viteză care poate evolua ca şi extremă, dar şi în atac. Este şi internaţional senegalez, acesta bifînd 11 prezenţe şi un gol pentru naţionala ţării sale. A debutat în 2008 la Cupa Africii pe Naţiuni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s