Cadu la Istanbul >> Planul B: Gabi Mureşan!

Galatasaray a cerut informaţii despre internaţionalul român, cotat la două milioane de euro.
Gheorghe Hagi vrea să transfere la Galatasaray cei mai buni jucători din Liga 1. După Culio şi Stancu, “Regele” l-a cerut pe căpitanul campioanei, portughezul Cadu. CFR l-a declarat netransferabil pe lusitan, iar antrenorul grupării din Istanbul s-a reorientat şi a cerut informaţii legate de suma de achiziţie a lui Gabi Mureşan. Tehnicianul român e interesat de Mureşan pentru faptul că acesta poate acoperi două posturi deficitare pentru Cim-Bom: cel de fundaş central şi cel de mijlocaş la închidere.

Cotidianul Fotomac a anunţat că başkanii lui Galata sînt gata să cheltuiască două milioane de euro, dar că deocamdată nu au înaintat o ofertă oficială pentru jucătorul român. Mijlocaşul a venit la Cluj, în 2007, de la Gloria Bistriţa, în schimbul a 750.000 de euro.

Clujul vrea să-l păstreze pe ivorian pînă la vară.
Atacantul a jucat prost ieri şi a fost certat de antrenor. Însă campioana nu vrea să se despartă de el

Lacina Traore s-a mişcat slab ieri, în meciul cu Metalurg, în care a ratat trei ocazii clare. “Trebuie să se trezească. Voi avea o discuţie cu el. Are momente în care îşi pierde luciditatea. E o problemă deja veche şi trebuie s-o punem pe tapet. El e deocamdată o tînără speranţă, o promisiune. Trebuie să joace mai întîi şi după aceea să se gîndească la plecare. La cum a jucat cu Metalurg, nu cred că va pleca prea curînd”, a spus antrenorul Alin Minteuan.
Şefii vor să-l ţină pe jucător la CFR pînă la finele campionatului, mai ales că ofertele întîrzie să apară. Iuliu Mureşan a avut, în Antalya, mai multe reprize de discuţii cu Traore, sugerîndu-i jucătorului să nu se gîndească încă la plecare. “Am vorbit cu el. Sigur, orice e posibil, pentru că încă nu s-a încheiat campania de transferuri, dar eu cred că va rămîne la noi”, a spus preşedintele feroviarilor. Lacina Traore a ratat ieri trei ocazii importante pentru CFR Cluj. (Dan Brie – Antalya)

“Am tratat cu multă superficialitate unele faze. S-au luat goluri ca în curtea şcolii. Am sesizat o lipsă de implicare. E inacceptabil pentru nişte profesionişti”
Alin Minteuan, antrenor CFR Cluj

5 milioane de euro e suma de transfer stabilită de CFR Cluj pentru Traore

Pressing la Cadu
Ioan Andone l-ar vrea chiar din retur pe Cadu la Dinamo. Jucătorul, filat şi de Galatasaray, a rămas favoritul lui Ando pentru postul de fundaş central şi după 2008, anul în care “Fălcosul” a luat titlul cu CFR Cluj. Antrenorul “cîinilor” a văzut partida cu Metalurg alături de preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan În pauza meciului de ieri, Andone s-a dus glonţ la Cadu, cu care a discutat vreme de mai multe minute. “E tăticul tău”, i-a strigat cineva lui Cadu, care s-a bucurat sincer să-l revadă pe Andone.

Preocupat de Tony
Andone s-a interesat ieri şi de soarta lui Tony, fundaşul dreapta care s-a despărţit în această iarnă de CFR. “Şi-a găsit echipă?”, a întrebat Ando, care a primit un răspuns negativ. “Fălcosul” i-a lăudat pe clujeni pentru aducerea lui Maftei. “Am vrut să-l iau la Dinamo, dar n-a vrut el să vină”, i-a spus Ando lui Iuliu Mureşan.

Sforzini acuză
Ferdinando Sforzini a părăsit Clujul şi a optat pentru Grosseto, formaţie din liga a doua italiană. Atacantul n-a uitat de fosta sa echipă. “Din experienţa de la Cluj mă consolează doar prezenţa în Champions League. După ce Mandorlini a plecat, a început perioada neagră pentru mine. Am fost dezamăgit de cum sînt trataţi italienii de către români”, a spus Sforzini.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s