Dusan Uhrin jr: “Traore e letal”

Cehul Uhrin jr. a vorbit despre calităţile ivorianului, pe care l-a promovat în urmă cu doi ani în prima echipa a clujenilor.

Dusan Uhrin jr. nu a uitat perioada petrecută la CFR. Cehul a mărturisit că clujenii vor da lovitura prin transferul lui Traore, un jucător care l-a impresionat în urmă cu 2 ani. Uhrin jr. a avut un merit esenţial în promovarea ivorianului la prima echipă. “Traore este un jucător foarte bun. Are însă unele probleme pentru că se acomodează mai greu, dar după ce depăşeşte această perioadă, atacantul este de neoprit. Cînd se simte în largul lui, cînd este liniştit, este letal. Sînt convins că poate face faţă la o echipă de top din Europa, dar trebuie să găsească un mediu pozitiv, care să îi acorde înţelegerea şi răbdarea de care va avea el nevoie în primele luni”, a declarat tehnicianul. Traore a debutat în Liga 1 pe 4 aprilie 2009 (CFR – Vaslui 3-0), meci în urma căruia Uhrin jr. a fost demis surprinzător şi înlocuit peste noapte cu portughezul Antonio Conceicao

Actualul tehnician al lui Poli susţine că CFR are energia să recupereze punctele pierdute. “CFR Cluj nu trebuie scoasă din lupta pentru titlu. Sînt sigur că şi-au rezolvat o mare parte din probleme, iar în retur nu se vor mulţumi cu puţin. Mai sînt 16 etape în care se poate întîmpla orice”, a conchis el.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s