S-a înfiinţat Asociaţia Independentă a suporterilor “CFR 1907 Cluj”

Fanii care vor adera la această asociaţie vor fi reprezentaţi legal şi implicaţi în diverse acţiuni

Iniţiativa
De la o idee pana la punerea ei in practica e de multe ori cale lunga. Pe parcurs te entuziasmezi, te motivezi, te descurajezi, apoi te ridici din nou. Munca in echipa, efortul depus, dar si problemele aparute se impletesc pentru a oferi satisfactia ideii materializate. Suntem mandri ca luna ianuarie am intrat in posesia Deciziei definitive si irevocabile emisa de Judecatoria Cluj, prin care a luat nastere Asociatia Independenta a Suporterilor “C.F.R. 1907 Cluj” de Pretutindeni! Sub deviza “Fans for Fairplay” nu vom incuraja huliganismul si conflictele de orice fel, ci sportivitatea si cinstea.CFR 1907 Cluj a evoluat, capacitatea stadionului a crescut, iar tot mai multi microbisti s-au declarat fani ai echipei din Gruia. Am gasit de cuviinta ca toti suporterii, indiferent de locatie, nationalitate sau varsta sa fie reprezentati legal si implicati in diverse actiuni. Ne propunem sa ascultam doleantele suporterilor, sa le aparam drepturile si sa initiem proiecte menite a promova culorile alb-visinii.

Mesajul nostru
CFR 1907 CLUJ. Te sustinem. Tresarim la auzul numelui tau. Ne emotionam. Ne intristezi uneori. Ne certam unii cu altii din cauza ta, dar ne impacam curand. Uneori, ne punem in pericol. Ne schimbi dispozitia. Ne faci fericiti. Ne inalti. Ne cobori. E simplu. Te iubim!!Acesta este motivul pentru care am gasit utilitatea unei asociatii care sa te reprezinte. Ne-am adunat pentru ca ne place sa simtim ca traim, sa ne simtim liberi din pricina ta. Dorim sa te promovam, sa incurajam si alti sustinatori sa ni se alature si sa cream o mare familie de suflete alb-visinii.

Nu conteaza numele nostru, nationalitatea, varsta, locul de munca. Suntem egali. Suntem o familie. Suntem de pretutindeni.Independenta noastra se va concretiza in reactii, actiuni, evenimente, menite sa apere si sa promoveze culorile si numele echipei. Calitatea, etica morala si fairplay-ul vor guverna si imbratisa activitatea asociatiei. Pasiunea, energia, daruirea, vor coexista pentru a implini idealurile noastre.

Iubim, zambim, visam si rostim cu glas sincer: HAI CFR !!

 Suporterii ne pot cunoaste mai bine, pot cunoaste obiectivele noastre parcurgand Statutul asociatiei si se pot alatura noua pe site-ul http://www.aiscp.org, care speram ca va fi o punte intre echipa de suflet si ceferistii de pretutindeni.”, se arată într-un comunicat al A.I.S.C.P.

Vezi cum arata stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”!

Fă cunoştinţă cu arena din Gruia!
Încă din 2005, când CFR a evoluat cu success în Cupa UEFA Intertoto, stadionul a intrat într-un amplu proces de modernizare. Afluenţa de public la meciurile cu miză, ambiţiile tot mai mari ale managementului, dar mai ales rigorile UEFA au impus trecerea la o nouă etapă, aceea de mărire a capacităţii arenei. Bătrânul “L” imaginat în urmă cu aproape 4 decenii de preşedintele Aron Dudaş a devenit un stadion închis şi acoperit în mare parte. Numai în tribuna a doua s-au investit în jur de 20 de milioane de euro! Totul pentru ca nu mai puţin de 23.500 de spectatori să-şi poată susţine, astfel, echipa favorită în mare aventură europeană din Liga Campionilor.”

CLICK AICI PENTRU TURUL VIRTUAL AL ARENEI DIN GRUIA

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s