Hugo Alcantara face acuze dure la despărţirea de CFR » “Erau interese să nu joc”

Stoperul brazilian a dezvăluit că a fost eliminat de la gruparea campioană din motive străine de performanţele sale sportive.

Brazilianul Hugo Alcantara (31 de ani) a început din postura de titular sezonul şi l-a terminat rupînd contractul cu CFR Cluj. Din etapa a 13-a, după 1-1 la Galaţi, stoperul a fost ignorat total şi n-a mai evoluat în nici o partidă de campionat. Jucătorul e convins că a fost marginalizat din motive care nu vizau calitatea prestaţiilor sale. “Am fost eliminat fără nici o explicaţie. N-am înţeles de ce, de la un moment dat, n-am mai prins echipa. N-am mai jucat în ultimele 7 meciuri din 2010, deşi nu greşisem flagrant înainte şi chiar avusesem jocuri foarte bune. Aşa se întîmplă în fotbal. Probabil trebuia să se facă loc altor jucători, mai sînt şi comisioanele unora şi tot felul de interese care n-au legătură cu performanţa. Nu vreau să spun mai mult, lucrurile astea sînt cunoscute în vestiarul lui CFR”, a spus Alcantara, care va semna cu gruparea japoneză Montedio Yamagata.
“Tony şi Yssouf nu trebuiau să plece”
Fundaşul central găseşte neconvingătoare ultimele modificări din lotul campioanei. Alcantara crede că Tony şi Yssouf Kone ar fi trebuit păstraţi la Cluj. “N-am înţeles motivele pentru care cei doi au plecat. Ca să cîştigi trofee ai nevoie de jucători cu experienţă în acest sens, iar Tony şi Yssouf au cîştigat o mulţime de trofee în România. Pînă la urmă însă, dacă nu eşti dorit într-un loc, e mai bine să-ţi vezi de viaţă. Şi mie mi-ar fi plăcut să-mi duc contractul cu CFR la sfîrşit. Nu mi-a propus nimeni prelungirea lui şi nu s-a dorit în nici un moment acest lucru”, a încheiat brazilianul, care a venit la CFR în 2008 de la Belenenses.

6 goluri a marcat Alcantara pentru CFR, în Liga 1, în 47 de partide
746 de minute a adunat fundaşul în actuala stagiune de Liga 1

“Ultima parte a anului trecut a fost de coşmar pentru mine. Nu mai prindeam lotul, nimeni nu-mi oferea nici o explicaţie”
Hugo Alcantara

Hugo Alcantara în Japonia

Şi stoperul brazilian Hugo Alcantara a încheiat ieri oficial conturile cu echipa clujeană.

Brazilianul va pleca în Japonia, la Montedio Yamagata. “Mi-ar fi plăcut să rămîn la Cluj pînă la vară, pînă la finalul contractului, dar conducerea nu a dorit acest lucru. Nu mi s-a propus în nici un moment prelungirea contractului”, a declarat Alcantara.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s