CFR l-a ratat pe Dubarbier. A ajuns la Tenerife

Sebastian Dubarbier putea fi o variantă pentru înlocuirea lui Juan Culio pe banda stîngă. Argentinianul nu s-a adaptat la Lorient şi a jucat destul de puţin la gruparea franceză, 6 meciuri în acest sezon de Ligue 1.

Ieri, francezii au anunţat faptul că l-au împrumutat la Tenerife, pentru 6 luni, pe mijlocaşul poreclit “Ghepardul”. Tenerife activează în Segunda Division, aflîndu-se pe ultimul loc, cu doar 3 victorii în 18 meciuri. Clujul l-a transferat pe Dubarbier la Lorient pentru 1,5 milioane de euro.

Mincă: “Cei de la CFR s-au luptat să mă ia din această iarnă şi mî bucur că au reuşit!”

Portarul lui FC Braşov, Mihai Mincă, a declarat că se bucură că patronul Ioan Neculaie a înţeles că este important pentru el să poată pleca la CFR Cluj din această iarnă.

“Chiar mă bucur că Ioan Neculaie a înţeles că este foarte important pentru mine să mă transfer din această iarnă. Acest transfer reprezintă un pas înainte pentru mine şi mă bucur foarte tare că s-a realizat. Le mulţumesc celor de la FC Braşov pentru tot, dar şi celor de la CFR Cluj că s-au luptat să mă ia din această iarnă. Sper să nu dezamăgesc, personal voi face totul pentru a apăra cât mai bine”, a spus Mincă.

Preşedintele FC Braşov, Iosif Kovacs, a afirmat că a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru cedarea lui Mincă. “Am ajuns la un acord cu CFR Cluj, astfel că Mincă va putea evolua la gruparea clujeană încă din această iarnă. Mâine (n.r. – vineri) vom semna şi actele”, a precizat Kovacs.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s