Rada declara război

Fundaşul le-a replicat şi contestatarilor care au pus la îndoială valoarea jucătorilor transferaţi în Gruia. CFR s-a reunit ieri, iar Rada şi-a avertizat rivalele că echipa campionă n-a renunţat la titlu.

CFR s-a reunit ieri şi a scos pistoalele pe masă. Vizat după ultimele critici ale agentului Marcel Popescu, Ionuţ Rada a replicat. “Vreau să le transmit celor care au mîncat în trecut o pîine bună de la CFR, iar acum vorbesc lucruri urîte despre noi, că fotbaliştii aduşi au valoare. N-aş putea să-mi acuz niciodată un club la care am activat. Nu-mi stă în caracter aşa ceva, însă nu doresc să intru în polemici cu astfel de persoane”.
Fundaşul a ţinut să le transmită un mesaj şi rivalilor din Capitală. “N-am renunţat la lupta pentru titlu. Ideal ar fi să obţinem maxim de puncte în primele 6 etape, aşa cum îşi doreşte şi conducerea. Va fi un retur nebun, pentru că toată lumea ştie la ce se aşteaptă. Trebuie să ne pregătim cît mai bine şi să ne concentrăm la ceea ce avem de făcut, nu ce fac rivalele”, a conchis Rada.

“Sînt curios cum se va descurca CFR-ul cu Mincă, Rada, Maftei, Nicoară, Hora şi alţii. Au plecat Culio şi Costa, ce va fi cînd va pleca şi Peralta?!”
Marcel Popescu, agent de jucători

“Ne dorim cel puţin o clasare pe podium, adică locurile 1-3. Va fi greu pentru toată lumea s-o depăşească pe Oţelul”
Ionuţ Rada, fundaş CFR Cluj

9 meciuri a jucat Rada în turul de campionat, fiind integralist în 6 partide

Amadio în Gruia!
CFR Cluj a oficializat ieri transferul goalkeeperului italian, Remo Amadio (23 de ani), care a mai trecut de-a lungul carierei sale pe la Pescara, Lumezzane sau S.S. Cassino. Portarul de 1.95 metri înălţime a efectuat ieri dimineaţă vizita medicală şi s-a pregătit cîteva ore mai tîrziu alături de noii săi colegi. Jucătorii lui Minteuan au făcut cunoştinţă cu noii colaboratori ai tehnicianului: secundul Francisc Dican şi antrenorul cu portarii, Pietro Spinosa.

Turcii vin după Traore
Cotidianul turc Milliyet anunţă că şefii lui Galatasaray sînt pregătiţi să avanseze o ofertă de 4 milioane de euro pentru ivorianul Lacina Traore şi că un emisar al turcilor va veni în România să negocieze, în aceste zile. În Italia, site-ul violanews.it avansează o ipoteză halucinantă: un schimb Mutu – Lacina Traore. Italienii spun că atacantul campioanei României poate fi transferat pentru aproximativ 6 milioane de euro.

Minteuan a lipsit de la reunire
Antrenorul “vişiniilor”, Alin Minteuan, a lipsit de la primul antrenament din 2011. Tehnicianul a început ieri, la Bucureşti, cursurile în vederea obţinerii licenţei PRO. Şedinţa de pregătire a fost condusă de secunzii Francisc Dican şi Ionuţ Moştean. La antrenament au participat şi patru juniori: portarul Tiut, mijlocaşii Păun şi Negruţ şi fundaşul Mocan. Aceştia vor face deplasarea şi în cantonamentul din Antalya.

Lotul prezent la reunire
Portari: Stăncioiu, Nuno Claro, Amadio, Tiut
Fundaşi: Panin, Leo Veloso, Edimar, Rada, Cadu, Maftei, Nuno Diogo
Mijlocaşi: G. Mureşan, Kivuvu, Negruţ, E. Dică, Bastos, Nicoară, Peralta, Hora, Păun
Atacanţi: Traore, Bjelanovici, Batin, Bud, De Zerbi
Absenţi: Piccolo, E. Kone (învoiţi)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s