Vine Amadio, pleacă Nuno?

Goalkeeperul italian are 23 de ani şi a jucat numai în eşaloanele inferioare. Nuno Claro ar putea pleca la Braşov.

Presa din Italia anunţă că portarul Remo Amadio (23 de ani) va semna cu CFR Cluj. Amadio a adunat puţine meciuri în cariera sa, evoluînd în Serie B şi în al treilea eşalon, la echipe precum Pescara, Lumezzane sau S.S. Cassino 1927. Goalkeeperul de 1.95 metri înălţime e liber de contract, iar venirea sa la Cluj ar putea avea legătură cu faptul că vişiniii au angajat un italian pe postul de antrenor cu portarii, Pietro Spinosa.

Aducerea lui Amadio ar grăbi plecarea lui Nuno Claro, portarul de 34 de ani fiind dorit de Toni Conceicao la Braşov . În plus, vişiniii trebuie să plătească 80.000 de euro Braşovului pentru a-l avea pe Mihai Mincă la dispoziţie încă din această iarnă şi n-ar fi exclus ca lusitanul să facă parte din afacere. CFR are în prezent patru portari în lot: Eduard Stăncioiu, Nuno Claro, Boris Peskovici şi Călin Tiut. Slovacul a fost pus însă pe lista de transferuri, iar Tiut a fost promovat de la juniori.

9 meciuri a evoluat Amadio pentru Cassino în acest sezon

“Nuno trebuie să apere”
Impresarul Marcel Popescu crede că portughezul Claro ar trebui să fie titular la CFR. “Cum să plece Nuno? Păi, el a cîştigat singur trei trofee pentru CFR Cluj. Amintiţi-vă cîte finale a decis prin intervenţiile sale la penalty-uri. În mod normal, Nuno trebuie să fie în poarta lui CFR Cluj”, a spus Popescu.

Ajax, în cursă pentru Traore
Olandezii de la Ajax sînt gata să facă o ofertă pentru Lacina Traore. Lăncierii vor să-l vîndă pe marocanul Mounir El Hamdaoui la AC Milan pentru aproximativ 6,5 milioane de euro. Olandezii sînt dispuşi să reinvestească banii în transferul unui nou atacant, iar numele vehiculat este cel al ivorianului de la CFR Cluj.

A sosit Culio 2
Viorel Nicoară (23 de ani) este primul jucător care a revenit la Cluj după vacanţa de iarnă. “De cînd m-am apucat de fotbal îmi doream să ajung la o echipă mare. E normal să fie presiune mare la CFR, unde se doreşte performanţă. Mi-a plăcut mult Culio şi mă bucur că a reuşit să plece în Turcia”, a spus noul mijlocaş stînga al clujenilor.

Popescu critică din nou
Impresarul Marcel Popescu a amendat politica de transferuri a vişiniilor din ultimul an, pe care a pus-o în antiteză cu jucătorii aduşi de acesta. “Sînt curios cum se va descurca CFR-ul cu Mincă, Rada, Maftei, Nicoară, Hora şi alţii. Dacă s-ar face un meci între cei care au plecat, precum Dubarbier, Pereira, Manu Jose, Tony, contra celor amintiţi mai sus, cred că primii vor pierde 10 din 11 partide. Dacă pleacă şi Peralta, cine mai joacă?”, a spus agentul de jucători.

Advertisements

2 thoughts on “Vine Amadio, pleacă Nuno?

  1. Hey – nice blog, just looking around some blogs, seems a pretty nice platform you are using. I’m currently using WordPress for a few of my sites but looking to change one of them over to a platform similar to yours as a trial run. Anything in particular you would recommend about it?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s