Aşteaptă banii de la Galata

În momentul parafării actelor pentru transferul lui Culio, turcii s-au angajat să vireze în conturile feroviarilor, pînă pe 12 ianuarie, trei sferturi din suma pentru care cele două cluburi au ajuns la un acord: două milioane de euro.

“Culio şi-a făcut din plin datoria la Cluj. E un exemplu pentru toţi fotbaliştii din Liga 1. Dacă pui suflet şi joci cu determinare, eşti răsplătit în acest mod, obţinînd un contract mare la un club important”, a spus Paszkany.

Culio a debutat cu o pasă de gol în amicalul cu Hannover 96 3-0

Culio nu i-a înşelat aşteptările lui Gică Hagi. Argentinianul a fost introdus în minutul 65 în teren, reuşind să-i cucerească pe fanii Galatei cu o pasă de gol.

CFR a găsit alternativa după plecările lui Culio şi Tomas Costa / Wesley, atacul decisiv!

“Vişiniii” pregătesc bomba iernii în Gruia, brazilianul Vasluiului fiind preferat în locul lui Eric în retur.

După ce a perfectat transferul lui Culio la Galatasaray pentru 2 milioane de euro, CFR pregăteşte lovitura de graţie în mercato de iarnă. Brazilianul Wesley Lopez (30 de ani) a devenit prioritate în Gruia pentru a întări linia mediană prin plecările lui Culio şi Tomas Costa. Clujenii au negociat cu jucătorul încă de anul trecut un salariu de 250.000 de euro, plus o consistentă primă de instalare.
Mijlocaşul ar urma să dea un răspuns în următoarele zile, şansele să accepte oferta din Gruia fiind foarte mari. De altfel, şefii din Gruia au recunoscut interesul pentru transferul jucătorului, desemnat cel mai bun stranier din Liga 1 în 2009. Wesley e un jucător care ne interesează, dar care poate ajunge la Cluj numai în condiţii rezonabile pentru campionatul românesc. Nu sîntem dispuşi să facem un efort deosebit pentru nici un jucător, nu vom merge să ne rugăm in genunchi”, a declarat finanţatorul Paszkany.

Nu mai vrea la Vaslui
Mijlocaşul Vasluiului a anunţat la plecarea în vacanţă că nu mai doreşte să continue în Moldova, lucru confirmat şi de finanţatorul clubului. “Probabil că Wesley va pleca de la Vaslui, iar noi i-am oferit această ocazie. Depinde ce are în căpşor, posibil să plece”, a declarat Adrian Porumboiu la finalul turului.

“Ni-l dorim pe Wesley de un şi jumătate, însă nu am putut să-l luăm atunci. Este şi acum pe lista noastră”
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

CIFRELE LUI WESLEY ÎN TUR
Minute jucate    972
Total mingi jucate 528
Pase reuşite 306
Recuperări efective 77/119
Intercepţii 80
Şuturi pe poartă 9/33

Antrenor cu portarii din Italia
Campioana l-a angajat pe Pietro Spinosa (47 de ani) pe postul de antrenor cu portarii. Spinosa e un tehnician cu experienţă la nivel de Serie A, lucrînd mulţi ani la Livorno (2000-2003, 2004-2009). Horea Cîrlan nu va mai face parte din staff-ul lui Alin Minteuan, dar va rămîne în cadrul clubului. Cîrlan se va ocupa de jucătorii care nu vor prinde lotul pentru cantonamentul din Antalya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s