Hagi transferă din România, dar nu români! Culio e la Istanbul!

Argentinianul Culio îşi vede visul cu ochii! Fotbalistul CFR-ului se află la Istanbul şi în aceste momente efectuează vizita medicală la clinica clubului Galatasaray.

Turci aşteaptă să vadă rezultatele testelor medicale pentru a parafa înţelegerea cu formaţia clujeană.

Fără să fie oficial, preţul pe care îl vor plăti conducătorii Galatei se ridică la 2 milioane de euro! Cel puţin atît valorează hîrtia pe care impresarii lui Culio o au de la clujeni cu preţul minim pe care jucătorul poate pleca oriunde.

În vîrstă de 27 de ani, Culio joacă la CFR din 2007 şi a cîştigat cu ardelenii ambele titluri din istoria clubului.

În trei sezoane, Emmanuel Culio a evoluat în 89 de meciuri pentru CFR şi nu a marcat decît trei goluri în campionat! În schimb, a înscris de ambele dăţi în victoria celebră obţinută cu 2-1 de CFR la Roma, în Liga Campionilor.

Campioana i-a mulţumit lui Culio pentru cele 3 sezoane şi jumătate în Gruia

Gruparea din Gruia a oficializat transferul argentinianului pe site-ul oficial.

“Clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la o înțelegere cu gruparea antrenată de Gheorghe Hagi, Galatasaray Istanbul în privința transferului lui Juan Emmanuel Culio. Pe această cale conducerea clubului, suporterii și coechipierii îi mulțumesc pentru aportul esențial adus clubului în acești 3 ani și jumătate petrecuți în culorile alb-vișinii. Îi dorim mult succes în cariera sa, iar cu siguranță performanțele sale alături de echipa CFR 1907 Cluj nu vor fi uitate”.

“Sînt jucătorul lui Galatasaray. Sînt extrem de fericit” Mijlocaşul argentinian a semnat pe trei ani şi jumătate cu gruparea la care antrenor este Gică Hagi. CFR va încasa 1,5 milioane de euro în acest moment, plus încă 500.000 de euro la vară.

Culio a declarat că e extrem de încîntat de faptul că va juca sub comanda “Regelui”. “Sînt extrem de fericit. Gata, sînt jucătorul lui Galatasaray. Am semnat pe trei ani şi jumătate, e cea mai fericită zi din viaţa mea. E o onoare că voi lucra cu Hagi, îmi doream enorm acest lucru. Am semnat cu un club mare, totul e impresionant aici la Galatasaray. Mulţumesc Clujului că m-a adus în Europa, în fotbalul mare. N-o să uit niciodată ce a făcut această echipă pentru mine. După 3 ani şi jumătate era însă momentul să fac un nou pas în cariera mea”, a spus Culio.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s