Goalkeeperul Mihai Minca vrea sa fie titular

Goalkeeperul lui FC Braşov a anunţat că vine în Gruia pentru a prinde un loc de titular în poarta campioanei.

– Mihai, ai semnat pe 5 ani. Eşti pregătit să aperi poarta campioanei?
– E un frumos cadou pentru noul an. În primul rînd, îmi doresc foarte mult să apăr. N-am venit la Cluj să fiu rezervă şi mă voi lupta pentru un post de titular.

– Cum vezi bătălia cu ceilalţi portari, Stăncioiu şi Nuno Claro. Te vei putea impune?
– Ca orice jucător, voi avea şansa mea, iar în pregătiri voi demonstra acest lucru. Vom vedea după stagiile din Turcia cine va fi cel mai în formă. Nu mi-e teamă de concurenţă, sper să mă integrez cît mai repede.

– Totuşi, care crezi că ar fi principalul atu în faţa celorlalţi?
– În primul rînd, constanţa. Un portar care dă siguranţă echipei nu are rival. Cum am mai spus, nu mă mulţumesc cu statutul de rezervă. Cred că a venit momentul potrivit pentru un salt în carieră.

– Ce îţi propui în noul an cu CFR Cluj?

– (Rîde) Ca şi portar, dorinţa mea ar fi să nu primesc nici un gol sau să nu pierdem nici un meci în retur.

“Chiar dacă ne despart 12 puncte de prima clasată, avem şanse la titlu! În fotbal este posibil orice”

100.000 de euro trebuie să achite CFR pentru transferul lui Mincă de la FC Braşov ca să-l legitimeze în mercato de iarnă

A luat 10 goluri de la CFR!
Una din contraperformanţele lui Mincă de la începutul carierei a fost tocmai la un meci cu CFR din 4 octombrie 2003, în liga a doua, cînd apăra poarta lui Minaur Zlatna. CFR a zdrobit echipa din Zlatna cu 10-0, înregistrînd şi cel mai categoric succes din istorie!

Deac la Malaga, via CFR
Malaga vrea să dea 5,5 milioane de euro pentru transferul lui Deac de la Schalke 04, însă mutarea nu se poate face decît la vară. Cum un jucător nu poate fi legitimat la 3 cluburi diferite în acelaşi sezon, spaniolii l-ar putea ceda sub formă de împrumut pe Deac la CFR, singurul club la care mijlocaşul de 24 de ani ar mai putea juca în retur.

Tomas Costa la Estudiantes
CFR nu va mai conta pe serviciile mijlocaşului Tomas Costa în retur. FC Porto, clubul care deţine proprietatea jucătorului, a activat pe 30 decembrie clauza prin care argentinianul de 25 de ani se poate întoarce la echipă. Lusitanii îl vor vinde pe Costa în Argentina, la Estudiantes La Plata, echipă care l-a dorit şi la începutul sezonului.

Alcantara ofertat din Japonia

Fundaşul de 31 de ani al clujenilor a fost informat la plecarea în vacanţă că nu va mai continua la CFR în retur.

Hugo Alcantara este tentat să dea curs unei oferte tocmai din Japonia, unde ar urma să obţină un contract mai avantajos decît în România. Alcantara va reveni însă la Cluj la reunirea lotului, programată pe 10 ianuarie, pentru a discuta condiţiile rezilierii contractului.

Nuno Diogo rămîne în Gruia
Deşi a fost pus pe lista plecărilor în această iarnă, fundaşul Nuno Diogo va fi păstrat în continuare la echipă. CFR mai are doar 3 fundaşi centrali de meserie, în afara portughezului de 29 de ani: Cadu, Piccolo şi Rada. Nuno Diogo a jucat extrem de puţin la CFR, fiind folosit doar în Cupa României.

Yssouf Kone dorit de Wisla Cracovia

Atacantul lui CFR Cluj, Yssouf Kone, pus pe lista de transferuri de către formaţia campioană, şi fundaşul rapidist Vladimir Bozovici ar putea evolua împreună din sezonul viitor.

Wisla Cracovia caută întăriri şi două dintre ţintele clubului sînt cei doi fotbalişti care evoluează în Liga 1. Sports Review scrie că formaţia poloneză îi caută înlocuitor lui Paweł Brożek prin aducerea lui Kone.

“Timp de 3 ani am avut foarte multă răbdare cu Yssouf Kone. Din păcate, totul a fost degeaba. În 3 sezoane a înscris atîtea goluri cîte ne-am fi aşteptat să marcheze într-un singur meci”, spune Paszkany despre Kone, care a fost pus pe lista de transferuri de către formaţia campioană.

Wisla e interesată şi de serviciile unui fundaş, iar apărătorul de 29 de ani al Rapidului, Vladimir Bozovici, pare soluţia ideală. Sport Review scrie că muntenegreanul valorează în jur de 1 milion de euro: “Sîntem dispuşi să discutăm cu orice club care îl vrea pe Bozo”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s