Distractiile costa 30.000E la CFR

Gesturile de indisciplină nu vor mai fi tolerate din retur de conducerea feroviarilor.

Conducerea campioanei le-a comunicat jucătorilor că nu mai tolerează nici un act de indisciplină, începînd din retur. În Regulamentul de Ordine Interioară (ROI) a fost introdusă o nouă regulă la secţiunea abateri disciplinare. Astfel, orice jucător care va fi surprins seara, fără acordul antrenorului, în cluburi va fi sancţionat, iniţial cu 3.000 de euro la o primă abatere. În cazul unei recidive, amenda maximă este de 30.000 de euro!
În urma analizei de la finele turului, în care “vişiniii” au ratat, pe rînd, două din cele trei obiective, şefii din Gruia au transmis o ultimă avertizare vestiarului. “Toţi trebuie să îşi bage minţile în cap! Ne-am săturat de tupeul nesimţit al unor jucători”, au răbufnit acţionarii. Aceştia au acuzat că randamentul scăzut al jucătorilor este cauzat şi de viaţa extrasportivă neadecvată.
Fabbiani, recordman la amenzi!
“Căpcăunul” Fabbiani a fost pînă acum lider la amenzi în vestiarul clujenilor. În ianuarie 2008, argentinianul a fost amendat de către Ioan Andone cu 10.000 de euro pentru că a fost implicat într-o altercaţie cu un bodyguard într-un club clujean, în urma căreia a ieşit şifonat.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s