Maftei: “Inima mea a rămas la Rapid… dar vreau titlul cu CFR”

Vasile Maftei va juca din retur la CFR Cluj, însă Rapidul rămîne echipa lui specială. Fundaşul a împlinit pe 1 ianuarie 30 de ani şi a petrecut noaptea de Revelion la unul dintre hotelurile lui George Copos din Poiana Braşov.

Transferat la CFR Cluj, fundaşul recunoaşte că echipa lui de suflet rămîne Rapid: “Inima mea a rămas la … ştiţi voi unde a rămas. Toată lumea ştie acum că eu am jucat 10 ani la Rapid, am dat multe pentru clubul ăsta, dar şi Rapidul mi-a dat multe mie.
Inima nu îmi spunea să mă duc la rivala Rapidului. Cred că am făcut o alegere bună, eu vorbesc cu cei de la Rapid, ei încearcă să îşi facă treaba, dar eu voi juca pentru CFR.
Pentru 2011, Maftei îşi doreşte: “Un loc pe podium cu CFR. Dacă se poate să luăm titlul, ar fi extraordinar. Atîta timp cît vor fi şanse ne vom bate pentru titlu. Dan Petrescu, Rednic erau tot tineri cînd am lucrat cu ei. Eu am încredere în Minteuan şi cred că vom face treabă bună”, a spus Maftei.

Toată Anglia după Traore

Atacantul lui CFR are şanse mici să se mai prezinte la reunirea lotului de peste o săptămînă.

Patru echipe din Premier League vor să-l aconteze în mercato de iarnă pe Lacina Traore. După interesul lui Fulham şi, mai apoi, al lui Blackburn, imediat după Anul Nou, pe lista pretendenţilor la semnătura ivorianului s-au mai înscris Aston Villa şi Newcastle United.

Presa engleză a pus ieri numele lui Traore pe agenda de lucru a managerului lui Newcastle, Alan Pardew, dispus să ofere pînă la 6 milioane de euro pentru a cîştiga licitaţia. “Pardew îi caută un partener în atac lui Andy Caroll (1,91 metri), care ar putea să pară un pitic pe lîngă Traore (2,01 metri)”, au scris ziarele din Albion.

Nici Aston Villa nu stă cu mîinile în sîn pentru a-i satisface pretenţiile lui Gerard Houllier, care îşi doreşte cu orice preţ un atacant masiv. Momentan, Villa ar fi dispusă să achite cel mai mic preţ, 4,5 milioane de euro.

3,9 e media şuturilor la poartă expediate de Traore în tur, cea mai bună de la CFR

Paszkany trage de el
Patronul Arpad Paszkany ar vrea să-l vîndă pe Traore abia în vară, cînd ar obţine un preţ mai mare pentru el. “I-am spus că e mai bine aşa pentru cariera lui, să plece la vară. Nu am primit oferte clare pentru el, dar sînt mai multe cluburi care ne-au comunicat că vor veni cu ceva concret la începutul anului viitor. Sînt 80 la sută şanse să continue la Cluj”, a explicat Paszkany, înainte de a pleca în vacanţă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s