Alin Minteuan : “Va fi anul CFR-ului”

Alin Minteuan şi-a făcut planurile pentru un retur ce se anunţă fierbinte pentru CFR.

“Încep anul cu aceleaşi gînduri ca şi în decembrie 2010: vreau să luăm campionatul! Sînt convins că echipa poate să recupereze şi că 2011 va fi anul CFR-ului. Nu schimb acest obiectiv, nu mă sperie munca”, a spus ieri tehnicianul campioanei.

Deşi e cel mai tînăr antrenor din Liga 1, Minteuan (34 de ani) e convins că-şi poate motiva jucătorii să se bată pentru şefia Ligii 1. “Am un lot de valoare, numeros, cu dubluri pe posturi. Ca şi antrenor, nu sufăr la acest capitol, chiar dacă ar fi să continuu cu exact aceiaşi jucători, fără alte transferuri. În ce mă priveşte, mă aflu la început ca antrenor, dar am încercat să iau de la toţi tehnicienii cu care am lucrat cîte ceva. Vom face faţă bătăliei”, a completat Minteuan. CFR Cluj e la 12 puncte de liderul Oţelul, pe poziţia a 8-a, după Steaua, Dinamo, Rapid, Vaslui şi Timişoara.

106 partide a jucat Alin Minteauan în 4 sezoane pentru CFR Cluj, iar din 2008 pînă în 2010 a fost antrenor secund

Felicitat de Jula
Fostul căpitan al CFR-ului, Vasile Jula, şi-a felicitat fostul coleg. “Minteuan e cel mai bun antrenor pe care-l putea avea CFr Cluj în acest moment”, i-a transmis Jula lui Alin Minteuan. “Ţin legătura cu el, ca de altfel cu mulţi dintre foştii mei colegi. L-am felicitat şi eu, de Sfîntul Vasile”, a afirmat Minteuan.

Vasile Jula: “Minteuan e cel mai potrivit pentru banca CFR-ului”

Fostul jucător al CFR-ului a vorbit despre numirea lui Alin Minteuan pe banca tehnică e formaţiei din Gruia.

“Mă bucur foarte mult pentru el şi aş vrea să reuşească în cariera asta. Îl cunosc de mulţi ani şi ştiu că e un băiat echilibrat, care ştie ce vrea. Însă e grea meseria de antrenor, deoarece rezultatele te ţin în funcţie. Oricum, cu siguranţă are calităţi care să-l recomande pentru meseria de antrenor“, a spus Vasile Jula.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s