Paszkany a comentat ironic oferta lui Galatasaray pentru Culio:”Nu dăm jucători în leasing”

Turcii au oferit 1,5 milioane de euro, în trei tranşe, în timp ce clujenii nu renunţă la preţul de două milioane.

Transferul lui Juan Culio la Galatasaray nu mai este de actualitate. Turcii au oferit 1,5 milioane de euro, în trei tranşe, dar Paszkany a refuzat fără să stea pe gînduri. “Nu vindem jucători în sistem de leasing. Dacă Juan se va transfera, o va face numai în condiţiile impuse de CFR Cluj”, a declarat şeful “vişiniilor”. Paszkany insistă asupra faptului că ar fi benefic pentru cariera argentinianului să rămînă pînă la vară. “S-ar putea să plece şi în ianuarie, dar, repet, ar fi mai bine pentru el să joace şi în retur la Cluj. Sînt sigur că în vară va ajunge la un club important din Vest, dacă va continua să joace bine în tricoul lui CFR Cluj, şi va obţine un contract excelent într-un campionat puternic”, a mai spus Paszkany.
Omul de afaceri clujean nu crede că argentinianul va fi afectat după ratarea unui nou transfer. Culio a fost ofertat şi în urmă cu doi ani de Rubin Kazan, dar CFR a decis să-l păstreze. “S-a maturizat suficient încît să pună propriul interes mai presus de cele ale unor agenţi care-l sîcîie în fiecare zi. Dacă va repeta evoluţiile din tur, cu siguranţă va face la vară un pas cu adevărat important în cariera lui”, a încheiat Paszkany.


2 milioane de euro e suma pentru care feroviarii sînt dispuşi să-l cedeze pe Culio în această iarnă

“Sincer, îmi doresc ca Traore şi Culio să joace pentru noi şi în retur. Cu un start lansat şi cîteva victorii legate am putea avea şanse importante la titlu” Arpad Paszkany

CE JUCĂTORI PLEACĂ DE LA CFR

Nume Post Preţ în euro
Tony fundaş dreapta 400.000
Boris Peskovici portar liber
Ferdinando Sforzini atacant reziliere împrumut
Yssouf Kone atacant 500.000
Nuno Diogo fundaş central împrumut
Hugo Alcantara fundaş central 200.000
Anselmo Ramon atacant reziliere împrumut

Mai vrea un mijlocaş
Paszkany a declarat că nu e interesat de transferul lui Wesley, adăugînd că nici Homei nu e pe lista clujenilor. “Mai vreau un mijlocaş şi nu e vorba de un număr 10. Avem nevoie de un jucător la mijlocul terenului, care să facă ambele faze, un fotbalist cu calităţile lui Sixto Peralta”, a spus Paszkany.

Advertisements

One thought on “Paszkany a comentat ironic oferta lui Galatasaray pentru Culio:”Nu dăm jucători în leasing”

  1. I’d come to acknowledge with you one this subject. Which is not something I usually do! I love reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s