Bjelanovic, ramane în Gruia!

Gruparea din Serie B îl vrea neapărat pe atacantul lui CFR din retur, însă clujenii nu vor să se despartă de croat.

Înainte de Crăciun, Atalanta i-a făcut curte intens croatului Saşa Bjelanovici. Gruparea din Bergamo, care este favorită să promoveze din nou în Serie A, caută un vîrf de careu, pentru a-l înlocui pe Francesco Ruopolo, accidentat. Şefii lui Atalanta au luat legătura cu CFR Cluj, pentru împrumutul atacantului de 32 de ani. Cum “vişiniii” se vor despărţi de atacanţii Yssouf Kone şi Ferdinando Sforzini, cererea clubului italian a fost respinsă de către preşedintele Iuliu Mureşan.

La mîna Clujului
Bjelanovici ar agrea o revenire în Peninsulă, pentru a juca alături de golgeterul Simone Tiribocchi, ultimul dorit în vară la CFR de către Mandorlini. “Am aflat că Atalanta mă vrea şi nu pot decît să fiu onorat de interesul unui club de talia celui din Bergamo, care este unul mai mult de Serie A. Dacă cluburile nu se înţeleg, oricum mă simt bine la Cluj, unde am fost primit cu căldură”, a declarat Bjelanovici.

Start timid
Croatul s-a accidentat în debutul returului, cu Astra Ploieşti (2-2), cînd a suferit o fractură de maleolă tibială la piciorul drept, absentînd două luni. “Clujul m-a ajutat şi m-a înţeles în perioada cînd am fost accidentat. Nu aş putea să întorc spatele echipei. Patronul Paszkany mi-a spus că se bazează pe mine, iar acest lucru contează cel mai mult pentru mine. Avem potenţial să ne batem la campionat, iar cu o pregătire temeinică în Turcia, avem şanse să revenim în top”, a conchis Bjelanovici.

“Ştiu că am avut un tur mai dificil, început cu o accidentare urîtă. Sper ca la anul să ajut echipa în lupta la tiltu”
Şasa Bjelanovici, atacant CFR Cluj

Matheus Leite Nascimento la CFR Cluj

Atacantul lui Sporting Braga, care a marcat de 6 ori în actuala ediţie a UCL, a refuzat propunerea, motivînd că Liga 1 nu are suficientă vizibilitate.

Matheus Leite Nascimento (27 de ani) se află în atenţia clujenilor de mai bine de doi ani. Înainte de Crăciun, şefii campioanei au negociat transferul atacantului care a reuşit o dublă împotriva lui Arsenal. Cotidianul portughez “Record” a dezvăluit faptul că “vişiniii” i-au propus un salariu stagional de 600.000 de euro şi ar fi plătit în jur de 2,5 milioane de euro pentru transferul acestuia de la Sporting Braga.
Afacerea a fost intermediată de impresarul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes. Brazilianul a refuzat însă propunerea clujenilor, motivînd că un transfer în România ar însemna un pas înapoi în cariera sa. Mai mult, Matheus ar avea o ofertă superioară din partea ucrainenilor de la Dnepr, echipă care e dispusă să-i ofere un contract în valoare de un milion de euro pe sezon. Atacantul de 27 de ani e dorit şi în Franţa, de Bordeaux şi de Monaco.

“Puteam să-l luăm pe Matheus, în urmă cu ceva timp, la parametri rezonabili pentru fotbalul românesc. N-am făcut-o şi acum regret acest lucru”
Arpad Paszkany, patron CFR

Johny Leoni, pe lista lui CFR

Goalkeeperul elveţian Johnny Leoni (26 de ani) e dorit de CFR Cluj.

Directorul sportiv al lui FC Zurich, Fredy Bickel, a confirmat interesul românilor pentru internaţionalul elveţian. “Ne-au contactat printr-un intermediar, dar încă n-au venit cu o ofertă concretă”, a spus Bickel. CFR îl are pe listă şi pe portarul Braşovului, Mihai Mincă. Acesta are şanse mari să vină în ianuarie, după ce îşi va rezilia contractul cu gruparea “stegarilor”.

 

Advertisements

One thought on “Bjelanovic, ramane în Gruia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s