Minteuan rămîne şi în retur!

Alin Minteuan va rămîne antrenorul campioanei și în retur. După ce a declarat că va aduce un antrenor din Portugalia, Paszkany și-a schimbat radical discursul în numai 24 de ore.

Șeful clujenilor a lăsat ieri să se înţeleagă că îi va da credit în continuare lui Minteuan. “Noul antrenor va fi anunţat miercuri sau joi, dar eu votez pentru continuitate. Dacă rămîne Minteuan? Veţi vedea. Un lucru e sigur, prefer oameni dedicaţi trup și suflet clubului. În orice meserie există un început”, a spus Paszkany. Omul de afaceri clujean a luat decizia după ce varianta Pacheco a căzut.
Oficialii “vișiniilor” au negociat intens în Portugalia zilele acestea cu lusitanul de 52 de ani, antrenorul care a adus singurul titlu din istoria Boavistei. Negocierile s-au împotmolit pe ultima sută de metri, clujenii lovindu-se de refuzul categoric al fostului antrenor al căpitanului Cadu. Motivul? CFR i-a oferit portughezului un salariu stagional de 250.000 de euro, în timp ce antrenorul voia cu 100.000 de euro mai mult.

“Nu ne-am înţeles. Discuţiile s-au încheiat. Mi-ar fi plăcut foarte mult să vin la CFR, însă am mai multe oferte şi voi cîntări bine înainte să iau o decizie”, a confirmat ieri Pacheco.

S-a înscris la cursurile PRO
Alin Minteuan va începe de la 10 ianuarie cursurile pentru obținerea licenței PRO, organizate de Școala Federală de Antrenori. Alin va sta pe bancă în retur în calitate de antrenor principal, urmînd să primească o dispensă din partea lui Mircea Rădulescu.

Au refuzat o ofertă de la Galatasaray pentru Culio!

 Galatasaray a făcut o ofertă pentru argentinianul Juan Culio, considerată nesatisfăcătoare de clujeni.

Turcii au oferit 1,5 milioane de euro pentru mijlocaşul campioanei, în trei tranşe. Suma de transfer a lui Culio este de 2 milioane de euro. “Da, e adevărat. A fost o ofertă de la Galata, pe care am respins-o. Nici n-a început încă perioada de transferuri”, a spus Paskany.

Pacheco va antrena în China

Pacheco a făcut o vizită-fulger în China săptămîna trecută, unde a negociat cu Beijing Guoan, chinezii reuşind să obţină şi semnătura lusitanului, căruia i-au oferit un contract superior celui din Gruia.

“Mi-ar fi plăcut foarte mult să vin la Cluj. Din păcate, nu am reuşit să ajungem la o înţelegere. Am mai multe oferte în prezent, însă nu vreau să mă grăbesc. Voi cîntări foarte bine înainte de-a alege viitoarea destinaţie”, a declarat Pacheco.

Advertisements

One thought on “Minteuan rămîne şi în retur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s