Popescu: “CFR e distrus din interior”

Agentul de jucători îl validează pe Jaime Pacheco, dar e sceptic că lusitanul va face performanţă cu lotul şi managementul actual.

Impresarul Marcel Popescu, unul din arhitecţii proiectului CFR, demarat în 2006, prin transferurile lui Semedo şi Pedro Oliveira, nu a ezitat să critice actuala politică de transferuri a clubului clujean. “Am văzut că-l doresc pe Pacheco, un antrenor bun, care a făcut performanţă. Dar depinde ce-i dai pe mînă. Aduci cai de rasă sau te bazezi tot pe herghelia de la Mangalia? Pacheco va lucra cu aceiaşi jucători. CFR a transferat anul acesta 12 jucători, iar 10 vor fi daţi afară. Eu am adus 3-4 jucători şi s-au vîndut doi dintre ei cu milioane de euro bune!”, a spus Popescu. Agentul de jucători crede că feroviarii vor avea de suferit dacă vor insista pe strategia actuală de transferuri. “Dacă CFR o să dispară ca şi club de performanţă, nu va fi printr-o explozie, ci printr-o implozie, din interior. Regret că clubul a ajuns într-o asemenea situaţie. Sper ca cineva să se trezească şi să identifice responsabilii”, a adăugat el.
Explicaţii pentru Conceicao
Popescu consideră că una dintre gafele majore ale administrativului din Gruia a fost înlăturarea fără motiv a portughezului Toni Conceicao, ajuns ieri pe banca Braşovului. “Aşteptăm cu interes ziua în care se va oferi o explicaţie pentru demiterea lui Conceicao, antrenorul care era pe primul loc. Cine e de vină că Peralta n-a fost trecut pe lista UEFA? Au fost propuşi atacanţi autentici, precum Cassio sau Lima (Sporting Braga), dar nu s-au mai luat în calcul transferurile lor. În schimb, a fost forţat Traore, indiferent de aportul lui”, a apreciat impresarul.

Propus director executiv?
O parte dintre acţionarii clubului şi-au manifestat făţiş nemulţumirea faţă politica defectuoasă de transferuri, coordonată de directorul executiv, Răzvan Zamfir. Mai mult, surse autorizate susţin că Marcel Popescu ar fi favorit să preia o funcţie managerială în club. “Încetarea colaborării cu Marcel Popescu a fost o gravă eroare a administraţiei clubului”, s-au plîns acţionarii.

Advertisements

One thought on “Popescu: “CFR e distrus din interior”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s