Mihai Mincă vrea să plece de la Braşov: “Lăsaţi-mă la CFR!”

Portarul a intrat în ultimele şase luni de contract şi îşi doreşte să îmbrace tricoul campioanei din retur.

Portarul titular al Braşovului, Mihai Mincă (26 de ani), îşi doreşte o nouă provocare în carieră şi vrea să joace din retur la CFR Cluj. Mincă a intrat în ultimele şase luni de contract şi speră că va fi lăsat să plece chiar din iarnă. “Ştiu că sînt dorit la Cluj. Pot să spun că sentimentul este reciproc, îmi doresc să vin la CFR. Am 26 de ani şi consider că a sosit timpul unei noi provocări, la un alt nivel. Am încredere că cele două cluburi vor ajunge la o înţelegere”, a declarat portarul.
Unul dintre motivele pentru care “vişiniii” îl doresc atît de mult pe Mincă este evoluţia constantă, dar şi înălţimea, el măsurînd 1,94 metri. “Ne trebuie un portar înalt care să culeagă mingile înalte şi să iasă pe centrări”, s-au plîns oficialii campioanei. “Ce am în plus faţă de ceilalţi portari de la CFR? Nu ştiu dacă tinereţea contează neapărat, însă cred că am demonstrat o constanţă în joc, care este atributul principal la un portar. Mă voi pregăti foarte bine, iar cine va fi cel mai în formă, acela va juca”, a apreciat Mincă, promovat în prima ligă de Aurel Şunda, la Apulum Alba Iulia în 2003.
“CFR este un club care-şi propune să cîştige totul în fiecare an. Oricine îşi doreşte să joace la Cluj”
Mihai Mincă, portar FC Braşov

16 partide a disputat Mihai Mincă în tricoul lui FC Braşov, fiind integralist în toate dintre acestea
18 goluri a încasat Mincă în 16 partide ca şi titular în poarta braşovenilor

Cadu e netransferabil
Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat ieri că portughezul Cadu nu va fi lăsat să plece în această iarnă. “Nu va pleca sigur. Sper să ne revenim în retur. Cauzele pentru care sîntem pe locul 8? A existat o erodare la nivel mental la jucători, s-au făcut greşeli la pregătirea de vară, de acolo a început totul. Sper ca, în retur, cu un ritm normal de partide, o să reuşim să facem mai multe puncte. Vom mai aduce jucători, nu bombe cum aşteaptă presa, fiindcă nu sînt bani în Liga 1 de transferuri importante”, a spus Mureşan.

Costa spre Independiente?

Argentinianul Tomas Costa ar putea părăsi Clujul, după 5 luni petrecute în Gruia.

Mijlocaşul de 25 de ani este dorit de Independiente, grupare care şi-a propus să cîştige Copa Libertadores. Argentinianul mai este dorit şi de Estudiantes, care a vrut să-l înregimenteze la începutul sezonului. Costa este împrumutat de CFR pînă în vară de la FC Porto, fiind aşteptat în ianuarie la reunirea lotului.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s