CFR a pus ochii pe mijlocaşul Sebastian Prediger!

Prediger joacă la Cruzeiro, unde a fost împrumutat de FC Porto.

“Vişiniii” caută intens soluţii pentru a-şi întări linia mediană, compartimentul care a dezamăgit în tur. Pe lista clujenilor se află şi mijlocaşul Sebastian Prediger. Argentinianul de 24 de ani este jucătorul lui FC Porto, însă a fost împrumutat la Cruzeiro. Jucătorul şi-a reziliat zilele trecute contractul cu brazilienii, fiind tentat de o nouă aventură.

Aşa cum a procedat şi în cazul lui Tomas Costa, CFR este interesată de împrumutul jucătorului de la FC Porto. În iulie 2009, lusitanii au plătit nu mai puţin de 4 milioane de euro pentru Prediger pentru transferul definitiv de la Colon Santa Fe. Negro Gambo, tehnicianul argentinienilor a anunţat că doreşte să-l readucă la echipă pe Sebastian Prediguer, pentru a-şi relansa cariera.

Mijlocaşul n-a prins un post de titular la FC Porto, fiind împrumatat pe rînd la Boca Juniors şi Cruzeiro, dar n-a reuşit să se adapteze, fiind rezervă de cele mai multe ori.

Culio e dorit şi în Bundesliga!

După Kuban Krasnodar, Nurnberg şi Hoffenheim au intrat în cursa pentru transferul argentinianului.

Juan Culio (27 de ani) va părăsi România în această iarnă. Clujenii au mandatat mai mulţi impresari să negocieze transferul argentinianului pentru o sumă care nu va fi mai mică de două milioane de euro. Kuban Krasnodar a fost prima echipă care s-a interesat de condiţiile unui transfer, imediat după partida cu Roma. Între timp, pentru mijlocaşul care a oferit 4 pase decisive, în acest sezon de UCL, a apărut şi varianta unei mutări în Bundesliga.

Oficialii lui Nurnberg şi Hoffenheim au anunţat că vor face o ofertă în aceste zile, care se va apropia de suma cerută de campioana României. “Echipe respectabile din campionate puternice îl urmăresc de ceva timp, dar îl vizează pentru un transfer la vară. Eu l-am sfătuit să nu plece acum. Dacă va continua să joace în retur, cum a făcut-o în prima parte a sezonului, sînt sigur că va ajunge la o echipă de top din Europa”, a declarat Paszkany.

“Culio a făcut multe pentru acest club şi am decis să-l las să plece pentru o sumă mai mică decît se impunea. Eu l-aş sfătui să continue cu CFR pînă în vară, dar alegerea îi aparţine”
Arpad Paszkany

Traore pleacă în ianuarie

Transferul atacantului Lacina Traore (20 de ani) are mari şanse să se realizeze în perioada de mercato din ianuarie.

Agentul jucătorului a dezvăluit că ivorianul are mari şanse să ajungă la o grupare din Anglia. “Liverpool n-a vorbit niciodată cu mine, dar se pare că are mari şanse să se transfere în iarnă. Este un mare interes de la echipele din Premier League. Vom vedea în următoarea perioadă cineva va veni cu o ofertă concretă”, a spus Thomas Boehm. Traore este monitorizat de Fulham, Blackburn şi Aston Villa.

L-au ratat pe Matheus!

 Brazilianul a făcut senzaţie în actuala ediţie de Champions League, reuşind o dublă împotriva lui Arsenal. Paszkany a dezvăluit faptul că îl putea transfera în urmă cu doi ani pe atacantul de la Sporting Braga.

Atacantul brazilian de la Sporting Braga, Matheus Leite Nascimento (27 de ani), a făcut furori în Champions League, marcînd şase goluri pentru portughezi, incluzînd preliminariile. Matheus putea ajunge la CFR, în urmă cu doi, cînd era doar o variantă de rezervă pentru atacul grupării lusitane. Paszkany regretă şi acum că nu a insistat pentru transferul vîrfului sud-american. “Am greşit atunci, cînd am considerat că avem suficienţi jucători în atac. L-am fi putut transfera la parametri acceptabili pentru fotbalul românesc”, a spus Paszkany.
Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Braga, Matheus are oferte din Franţa şi de la echipe importante din Rusia şi Ucraina. Paszkany recunoaşte că brazilianul nu mai e o ţintă accesibilă. “Din cîte ştiu, a reuşit să dea două goluri cu Arsenal. Cota lui a explodat în acest sezon de Champions League. Nu va mai putea ajunge la noi şi regret”, a mai spus Arpad Paszkany.

9 goluri a înscris Matheus în acest sezon, în toate competiţiile.

INBOX

Cristian Panin a ajuns la cota 200 de meciu pentru CFR 1907 Cluj

Cristian Panin, a fost sărbătoritul echipei CFR 1907 Cluj. Partida CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova,va rămâne un meci pe care Cristi nu îl va uita prea repede.Motivul? La cei 32 de ani ai săi, Cristi a reușit performanța de a strânge în cariera sa de fotbalist, 200 de meciuri pentru CFR 1907 Cluj. El a câștigat toate trofeele acordate de Federația Română de Fotbal în culorile CFR-ului. De 2 ori campion național și dublu câștigător a Supercupei, iar de 3 ori câștigător al Cupei României.  Transferat de la UTA Arad în anul 2004, Panin s-a dovedit a fi un transfer reușit, care a ajutat echipa CFR-ului să atingă noi performanțe și să intre în istorie. ”Pană” așa cum este alintat de către suporterii feroviari, a fost alături de echipă de când a început ascensiunea spre prima ligă și practic, au crescut impreună.

Prima partidă in Liga 1 pentru Panin a avut loc pe vremea când juca la UTA Arad, pe data de 18.08.2002.După mai bine de 8 ani, iată ca el a reușit să bifeze 200 de partide în Liga 1, o cifră la care mulți pot doar să spere.Aparițile pe scena internațională nu sunt nici ele de neglijat,peste 20 de partide în cele mai importante competiții. Cristi îți mulțumin pentru că ai fost și ne ești încă alături si sperăm să mai adaugi multe meciuri de acum încolo în palmares.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s