Rivala Universitatea l-a pus pe Tony în capul listei de transferuri: “Pitbull” spre “U”!

Alb-negrii încearcă să-l convingă pe fundaşul dreapta să rămînă la Cluj, după ce s-a despărţit duminică de CFR.

Fundaşul Tony Silva (29 de ani), de două ori campion cu CFR Cluj, se află pe lista de achiziţii a rivalei Universitatea! Aflat în relaţii reci cu preşedintele Iuliu Mureşan, Tony s-a despărţit duminică de CFR, fiind anunţat că nu se mai contează pe serviciile sale după transferul lui Maftei.
Tony n-a respins ideea de a juca în tricoul “şepcilor roşii”, şansele ca fundaşul să revină la Cluj fiind de 50 la sută. Adus pe 400.000 de euro de la Estrela Amadora în 2006, fundaşul a fost unul dintre idolii galeriei din Gruia şi ezită momentan să facă pasul spre “U”, temîndu-se de o reacţie negativă a suporterilor feroviari.
Poreclit “Pitbull” pentru determinarea arătată în teren, fundaşul are oferte ferme de la Braga şi de Guimaraes, din Portugalia. Tony s-a aflat şi pe lista lui Dinamo, care a renunţat după ce a aflat de pretenţiile financiare ale jucătorului, 20.000 de euro pe lună.

“Clujul a rămas în inima mea şi, cu siguranţă, voi reveni aici. M-am simţit foarte bine, voi fi mereu un ambasador al României”
Tony la plecarea în Portugalia

7 trofee
a cîştigat Tony la CFR: două campionate, trei Cupe ale României şi două Supercupe

94 de meciuri
a jucat “Pitbull” pentru CFR Cluj, în Liga 1, între 2006 şi 2010

2 milioane de euro pe Culio!

Feroviarii l-au mandatat pe Victor Becali să-i găsească o echipă mijlocaşului argentinian.

Juan Culio (27 de ani) va părăsi Clujul în mercato de iarnă. Mijlocaşul argentinian a ajuns la o înţelegere cu clubul din Gruia, iar Arpad Paszkany e dispus să-l lase să plece la orice echipă care va plăti două milioane de euro.
Agentul FIFA, Victor Becali, a fost mandatat de feroviari să negocieze transferul jucătorului sud-american. Impresarul încearcă să-i găsească un angajament lui Juan în Rusia sau Spania. Kuban Krasnodar, Rubin Kazan şi Espanyol sînt echipele care ar putea intra în cursa pentru semnătura eroului de la Olimpico. Cele trei cluburi s-au interesat şi în trecut de serviciile jucătorului care a oferit patru pase decisive în acest sezon de Champions League.
“Nu ştiu nimic de vreo ofertă pentru mine. Am probleme cu viza de şedere în România şi trebuie să mai stau aici pînă se rezolvă. În cîteva zile voi pleca şi eu în vacanţă”, a spus Culio, care nu a plecat încă din România.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s