Eric a ales CFR

Dorit de Steaua şi Rapid, brazilianul a preferat Cujul pentru a se lupta la titlu. 600.000 de euro va plăti campioana pentru transferul brazilianului.

CFR Cluj a cîştigat o nouă bătălie cu granzii din Capitală. “Vişiniii” au reuşit să-l convingă pe Eric să vină în Gruia, săptămîna trecută, în ziua cînd mijlocaşul lui Gaz Metan a împlinit 25 de ani, după două runde de negocieri cu preşedintele Iuliu Mureşan. De altfel, brazilianul s-a confesat unor apropiaţi că va părăsi Mediaşul pentru a ajunge la o echipă din Liga 1, cu ambiţii europene.
“Sînt de aproape 4 ani la Mediaş, ştiu ce am făcut pentru echipă şi cît m-au ajutat oamenii de aici. Dar consider că a venit timpul să fac un pas mai mare în cariera mea. Vreau să plec şi sînt bucuros dacă se va realiza vreun transfer în iarnă. Voi lăsa echipa pe un loc istoric”, a mărturisit Eric, înainte să plece în vacanţă în Brazilia. Brazilianul şi-ar fi dorit să prindă un transfer în străinătate, fiind monitorizat în tur de Lille, Rapid Viena sau Hoffenheim, însă nu a primit nici o ofertă concretă.

Bud rămîne în Gruia
Cristi Pustai, tehncianul lui Gaz Metan, şi-a manifestat dorinţa de a-l avea din nou pe Cristi Bud la Mediaş, după ce a fost mai mult rezervă în Gruia. Iniţial, medieşenii au dorit să-l includă pe Cristi Bud în tranzacţie, însă clujenii au respins varianta. De altfel, Bud şi-a manifestat intenţia de-a rămîne la CFR, unde are un contract generos.

“Eric este o ţintă pentru CFR. Este un jucător de care sîntem interesaţi”
Arpad Paszkany, finanţator CFR Cluj

9 goluri a marcat Eric în turul campionatului pentru Gaz Metan, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor
150.000 de euro este salariul stagional al brazilianului la CFR Cluj

CFR l-a transferat pe Viorel Nicoara de la Victoria Branesti!

Nicoara are 23 de ani si evolueaza pe postul de mijlocas stinga.

Nicoara a fost titular in 14 meciuri din actualul sezon pentru echipa nou-promovata. Mijlocasul a inscris un gol in 2010, in partida cistigata pe terenul Universitatii Cluj, 3-2. Jucatorul a semnat un contract pe 5 ani cu formatia din Gruia.

Viorel Nicoară spune că cea mai serioasă ofertă a fost din partea campioanei
“E un pas extrem de important in cariera mea. Erau zvonuri ca sunt dorit si de Steaua sau Vaslui, dar doar la acest nivel. Oferta concreta a CFR-ului a venit azi. Vreau sa joc, sa ma impun in primul unsprezece. Doar prin multa munca voi putea realiza acest lucru”, a declarat jucătorul.

Alcantara îşi caută echipă

 Brazilianul Hugo Alcantara a plecat, ieri, în Brazilia pentru a-şi petrece vacanţa. CFR nu va mai conta pe serviciile sale în retur.

“E adevărat că am avut o discuţie cu şefii clubului şi mi s-a comunicat că ar fi mai bine să îmi găsesc o altă echipă, însă contractul nu l-am reziliat! Dacă ar fi să am o ofertă în iarnă, nu cred că aş reveni în România. Asta e viaţa de fotbalist, trebuie să acceptăm deciziile clubului”, a comentat fundaşul de 31 de ani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s