Vine Lucian Burdujan în Gruia?

Lucian Burdujan (26 de ani) şi-a încheiat ieri conturile cu FC Vaslui, fiind declarat jucător liber de Comisia pentru soluţionarea litigiilor din cadrul LPF.

Atacantul ar putea ajunge în Gruia în această iarnă. Lucian e un jucător aflat de mai mult timp în atenţia clujenilor. În plus, Burdujan a reuşit o dublă împotriva lui CFR, în meciul cîştigat de vasluieni în acest sezon, cu 5-3.

Ultimul meci pentru Minteuan

Şefii clujenilor caută antrenor. În mod cert, pentru Alin Minteuan meciul de azi, cu Roma, va fi ultimul pe banca feroviarilor, în calitate de principal.

Preşedintele Iuliu Mureşan a dezvăluit că, cel mai probabil, campioana se va orienta din nou spre un tehnician străin, pe care-l vor numi înainte de Crăciun. Paszkany are o listă cu mai mulţi antrenori italieni şi portughezi. “Sînt cel puţin 16 antrenori care şi-au oferit serviciile, dar n-am discutat cu niciunul dintre ei”, a spus Paszkany.

Dan Petrescu se aprovizionează de la campioana României : Culio spre Kuban!

Ruşii au înaintat o ofertă de două milioane de euro pentru mijlocaşul argentinian.

Kuban Krasnodar insistă pentru transferurile a doi jucători importanţi de la CFR Cluj, Juan Culio (27 de ani) şi Tony (29 de ani). Dan Petrescu e încîntat în special de calităţile argentinianului, un mijlocaş pe care îl apreciază pentru disponibilitatea sa la efort. “E cel mai constant jucător din Liga 1”, consideră antrenorul nou-promovatei în prima ligă din Rusia. “Bursucul” l-a convins pe patronul echipei sale să înainteze o ofertă pentru Culio. Ruşii sînt dispuşi să plătească două milioane de euro pentru Juan şi au deschis negocieri şi pentru portughezul Tony. Iuliu Mureşan a dezvăluit ieri că a primit o ofertă pentru unul dintre jucătorii săi. “Să vedem, mai discutăm”, a menţinut suspansul preşedintele “vişiniilor”. Cu o zi înainte, oficialul clujean îşi exprima temerile. “Vom lăsa cîţiva jucători să plece. Sper ca Juan Culio să rămînă la Cluj”, a punctat Mureşan. Argentinianul şi-a exprimat în mai multe rînduri dorinţa de a pleca de la Cluj. Kuban îl ademeneşte cu un contract de 500.000 de euro pe sezon, astfel că partida cu Roma, ar putea fi ultima pentru argentinian în tricoul “vişiniilor”.

“Nu pot vorbi de transferuri acum. Vom vedea ce va fi. Pînă atunci mă gîndesc numai la familia mea. Ne simţim bine la Cluj şi asta e cel mai important”
Juan Culio, mijlocaş CFR Cluj

Ranieri, necruţător
Claudio Ranieri a avertizat că Roma nu le va face nici o concesie clujenilor. “Am adus cei mai buni jucători aici, dar e greu să numim doar 10-12 ca fiind cei mai buni, pentru că Roma este o echipă de campioni. Am venit aici să cîştigăm. CFR nu are nimic de pierdut, dar tot vor da totul în faţa noastră. Sîntem pregătiţi”, a spus Ranieri, completat de Matteo Brighi, autorul unei duble în Gruia în 2008.

Tony pleacă de la CFR pentru a juca la Guimaraes din ianuarie! Transmite-i un mesaj

După 4 ani petrecuţi în Gruia, Pitbull se va despărţi de gruparea vişinie şi va reveni în Portugalia. Din ianuarie va activa la Vitoria Guimaraes.

Franco-portughezul a fost unul dintre cei mai iubiţi jucători străini care au venit la CFR în ultimii ani.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s