Cristi Pojar, secundul lui Petrescu, l-a urmărit pe Pitbull la meciul cu Universitatea » Kuban după Tony

Fundaşul dreapta al campioanei va juca pentru ultima oară în faţa suporterilor în partida cu AS Roma.

Tony, jucătorul supranumit “cel mai iubit dintre pămînteni” de fanii lui CFR, se pregăteşte pentru o nouă provocare în cariera sa. Partida cu Roma, de miercuri, va fi ultima pentru Pitbull în faţa fanilor săi.
Tony are mai multe oferte şi le va analiza după terminarea ultimei partide din acest an, cea cu Victoria Brăneşti. Cea mai insistentă echipă e nou-promovata în prima ligă din Rusia, Kuban Krasnodar. Dan Petrescu l-a trimis pe colaboratorul său, Cristi Pojar, la meciul de vineri, cu Universitatea Craiova, pentru a-l urmări pe fundaşul dreapta al clujenilor. Petrescu îl doreşte de mai mult timp pe apărătorul portughez pe care l-a ofertat şi în vară. Ruşii sînt gata să plătească aproximativ 800.000 de euro pentru jucătorul venit în 2006 de la Estrella Amadora. Clujenii au acoperit deja iminenta plecare a jucătorului de 29 de ani şi l-au transferat vineri pe Vasile Maftei de la Unirea Urziceni. Mai mult, CFR insistă şi pentru Sergiu Homei (23 de ani), fundaşul dreapta trimis de Ioan Andone la Dinamo II.

500.000 de euro a plătit CFR Cluj pentru transferul lui Maftei
7 trofee a cîştigat Tony în tricoul lui CFR Cluj

“Dacă pleacă Tony? Nu vreau să spun nimic acum despre mişcările din intersezon. Mai sînt două meciuri de jucat şi toată lumea trebuie să rămînă concentrată”
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

Pus la zid de “Murinio”
Preşedintele Iuliu Mureşan a amendat plasamentul greşit şi neatenţia portarului Nuno Claro la golul lui Dorel Stoica, marcat în urma unei lovituri libere de la peste 40 de metri! “Nu mi-am putut imagina că se poate lua un gol de la 45 de metri într-o asemenea manieră. A fost un singur şut pe poartă al Craiovei şi acela a intrat”, a comentat Mureşan. Cel mai probabil, Stăncioiu îi va lua locul portughezului între buturi, cu Brăneştiul.

Panin le-a închis gura
Fundaşul Cristian Panin a pasat decisiv la golul egalizator al CFR-ului, marcat de Traore. Internaţionalul român fusese înjurat de cîţiva suporteri de la tribuna a doua cu cîte faze înainte de reuşita ivorianului. Panin a reacţionat după marcarea golului şi s-a întrebat ameninţător spre grupul de spectatori, cărora le-a făcut semn să tacă.

Paszkany: “Mureşan nu pleacă de la CFR!”

Paszkany acoperă murmurul de nemulţumire al acţionarilor. Patronul clujenilor spune că preşedintele clubului nu are nici o vină pentru ratarea celor două obiective.

Parcursul slab din acest sezon a generat dispute între acţionarii campioanei. Ştefan Gadola, reprezentantul unui acţionar important la CFR, vrea să aducă în discuţie şi modul în care preşedintele Iuliu Mureşan şi directorul executiv Răzvan Zamfir au gestionat lucrurile în actuala stagiune. “Pleacă jucători, pleacă antrenori, staff-ul administrativ e mereu acelaşi şi cei de acolo nu au nici o vină”, e discursul lui Gadola. Paszkany şi-a clarificat ieri poziţia.

Omul de afaceri a afirmat că nu există divergenţe de opinii în conducerea clubului. “Sînt diversiuni. Nu s-a pus niciodată în discuţie această chestiune. Dacă tot vreţi părerea mea, cît timp voi fi acţionar principal şi cel care decide, Iuliu Mureşan va fi preşedintele clubului. În primul rînd, sîntem prieteni şi această calitate prevalează. Am început împreună şi vom continua împreună”, a dat asigurări Paskzany.

Credit şi lui Zamfir
Şeful “vişiniilor” îi acordă credit şi directorului executiv, Răzvan Zamfir. “El cu ce a greşit? Nu intră Răzvan pe teren. Nici măcar nu mă pot lega de faptul că jucători aduşi la recomandarea lui n-au dat satisfacţie. În privinţa transferurilor, tot eu am ultimul cuvînt. Nu e adevărat că Răzvan Zamfir ar fi garantat pentru Cîrţu. A fost o decizie luată în comun. Căutam un antrenor care să cunoască tot ce ţine de campionatul intern şi să fie un bun mobilizator. S-a făcut o listă şi aşa am ajuns la numele lui Sorin”, a explicat Paszkany.

Nuno Claro apărat de patron

Paszkany i-a acordat circumstanţe atenuante lui Nuno Claro pentru golul încasat vineri de la Dorel Stoica, un golazzo de la 35 de metri.

“Ştiţi zicala, doar cine nu munceşte nu greşeşte. Acea minge a găsit o traiectorie ideală spre vinclu. Portari mult mai titraţi decît Nuno Claro au încasat goluri şi mai haioase de la distanţă. Bine că am cîştigat totuşi, în condiţiile în care am avut echipa cea mai ciuruită din acest sezon. Alin nu a avut prea multe soluţii pe bancă, fiindcă au lipsit foarte mulţi jucători, suspendaţi sau accidentaţi”, a spus Paszkany.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s