Iuliu Mureşan confirmă: “De la 1 ianuarie, Maftei e al nostru! Mă mir că nu l-a luat Steaua”

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, a confirmat informaţia publicată astăzi că, campioana l-a transferat pe Vasile Maftei şi se arată încrezător că achiziţionarea căpitanului Unirii Urziceni va ajuta la revenirea feroviarilor în top.

“De la 1 ianuarie, Maftei este jucătorul nostru. Ne poate ajuta foarte mult, e un fotbalist complet şi de mare caracter. M-am mirat că nu a ajuns la Steaua, am făcut toate eforturile să-l aducem la noi şi am încredere că transferul se va dovedi unul inspirat., a comentat Mureşan.

Niciodată nu vorbim înainte să facem mutări pe piaţa transferurilor, noi ne vedem de treabă şi dăm detalii numai cînd avem certitudini”

Pe 1 ianuarie, Maftei nu-şi sărbătoreşte doar ziua de nume ci şi data de naştere. Fundaşul va împlini în prima zi a lui 2011 30 de ani.

“Mi-e dor de tricoul vişiniu” » Vezi cum explică Maftei transferul la CFR Cluj!

Fundaşul echipei Unirea Urziceni, Vasile Maftei, care de la 1 ianuarie 2011 va îmbrăca tricoul lui CFR Cluj, a spus că giuleştenii s-au declarat interesaţi de el doar în declaraţiile date presei, dar nu au făcut nici un demers concret pentru a-l transfera.

“Steaua, Dinamo si Vaslui sint singurele echipe care m-au mai dorit. Unica formatie care nu m-a vrut cu adevarat a fost Rapid”, a comentat Maftei.

“Cei de la Rapid au spus doar prin presa ca sunt interesati de mine, dar n-au facut nimic concret pentru a ma lua. Imi e dor de tricoul visiniu si abia astept sa-l imbrac, chiar daca nu va fi cel al Rapidului”
.

INBOX

Dacă nu l-a luat pe Rîpă, considerat prea scump pentru campionatul intern (800.000 de euro), CFR a ajuns la un acord cu Unirea Urziceni pentru Vasile Maftei!

Formaţia campioană a fost de acord să plătească 500.000 de euro pentru fotbalistul care va împlini 30 de ani pe 1 ianuarie. În afara celor 500.000 de euro pentru transfer, clujenii îi vor plăti un salariu de 150.000 de euro fotbalistului, plus o primă de instalare de 185.000 de euro. La Unirea, fundaşul avea 120.000 de euro pe sezon.

Maftei va evolua în ultimul meci pentru Unirea Urziceni tocmai împotriva marii sale iubiri, Rapid, club la care a evoluat 9 ani.

Rapid făcuse o ofertă de 200.000 de euro, refuzată categoric de Dumitru Bucşaru.

Îi las pe cei de la CFR să confirme transferul. Eu pot doar să recunoasc că există negocieri”

Mandorlini îşi cere banii pentru trofeele cîştigate la Cluj! Nota de plată!

CFR datorează italianului şi membrilor staff-ului său peste 500.000 de euro

Andrea Mandorlini a fost demis de CFR Cluj cu cîteva zile înainte de debutul echipei în Champions League, în stagiunea 2010-2011. Italianul a reacţionat dur, acuzîndu-i pe Mureşan şi pe Paszkany de “laşitate şi incompetenţă”. Un nou episod din dialogul de la distanţă dintre antrenorul Veronei şi şefii lui CFR se va purta, cel mai probabil, într-un tribunal sportiv.
Mandorlini le cere clujenilor să respecte condiţiile financiare ale contractului său. Tehnicianul are de recuperat primele de obiectiv pentru sezonul trecut, în aceeaşi situaţie fiind şi colaboratorii săi de la CFR. Suma este de aproximativ 500.000 de euro. Mandorlini avea un bonus de 250.000 de euro pentru cîştigarea campionatului. Fostul antrenor al Clujului se gîndeşte să apeleze la avocaţi dacă nu va primi, în scurt timp, un semnal de la şefii lui CFR. “CFR are nişte restanţe financiar faţă de mine şi de colaboratorii mei. Cred că ne-am făcut treaba acolo, cînd s-au cîştigat trei trofee, deci este normal să fim plătiţi conform contractului”, a declarat Mandorlini.

3 trofee a cîştigat Mandorlini cu CFR: italianul a făcut eventul în 2010 şi a cucerit şi Supercupa României

CU CINE A LUCRAT MANDORLINI ÎN GRUIA
Nume    Post
Roberto Bordin    antrenor secund
Enrico Nicolini    antrenor secund
Mauro Marini    preparator fizic
Ermes Morini    antrenor cu portarii

Advertisements

One thought on “Iuliu Mureşan confirmă: “De la 1 ianuarie, Maftei e al nostru! Mă mir că nu l-a luat Steaua”

  1. Hi, i simply needed to come here to show you of a super inexpensive service that posts comments like this on millions of WordPress blogs. Why you might ask, well you might wish to sell a product and target webmasters or simply just increase the amount of backlinks your website has that will increase your Google rankins which will then bring your website more visitors and money. Take a fast take a look at this web site for more information. http://hellomotow.net/backlinks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s