Şefii lui CFR vor stabili primul unsprezece pentru partida cu Steaua: A1 Paszkany!

Echipa pentru finala sezonului va fi dictată din lojă.
Campioana CFR Cluj încearcă să-şi salveze sezonul şi n-are decît varianta victoriei în Ghencea. Demiterea lui Cîrţu şi instalarea lui Minteuan au consemnat, potrivit unor surse, confiscarea autorităţii antrenorului de către conducerea clubului. Ce înseamnă aceasta? Paszkany şi Mureşan ar putea face formula de start pentru partida cu Steaua, aşa cum ar urma să se întîmple la toate meciurile care au rămas de jucat în acest an.
“Responsabilitatea pentru echipa aliniată cu Steaua va fi exclusiv a conducerii.
Şi înainte se mai impuneau jucători, dar acum titularii vor veni din lojă”, spun sursele Gazetei. Ingerinţa şefilor lui CFR îl va readuce pe Alcantara în prima echipă. Brazilianul n-a prins lotul în ultimele trei confruntări din campionat. CFR va reveni la una dintre improvizaţiile consacrate: Panin va evolua în flancul stîng al defensivei. În atac, şefii “vişiniilor” ar urma să opteze pentru un cuplu inedit: Traore şi Bjelanovici!
ECHIPA PROBABILĂ CU STEAUA
Nuno Claro – Tony, Cadu, Alcantara, Panin – Hora, E. Dică, Peralta, Culio – Traore, Bjelanovici

INBOX

Cadu nu a cîştigat nici un meci împotriva Stelei: “Acum se văd caracterele”

Căpitanul clujenilor e convins că feroviarii pot face un meci mare în Ghencea şi aminteşte că Mihai Stoica are un complex faţă de CFR.
Portughezul Cadu are o motivaţie suplimentară pentru a se impune în Ghencea. “De cînd sînt în România, Steaua e singura echipă în faţa căreia n-am cîştigat. Am o ambiţie uriaşă să cîştig meciul şi la fel îi simt pe toţi colegii mei. O victorie în Bucureşti ne va da un alt moral şi ne va ajuta să terminăm anul în forţă. Nu mai contează acum că sîntem într-o situaţie dificilă. Trebuie să ne autodepăşim. Adevăratele caractere acum se văd. La Cluj sînt nişte luptători, nişte adevăraţi campioni. Nimeni să nu se mai îndoiască de asta”, a spus căpitanul “vişiniilor”.
Deşi statistica meciurilor cu Steaua nu-i furnizează lui Cadu decît motive de îngrijorare, portughezul şi-a amintit că managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a pierdut mereu în faţa clujenilor. “MM nu ne-a bătut niciodată cînd era la Urziceni şi sper să nu-i dăm acum motive de satisfacţie. Dacă pierdem, va fi aproape imposibil să mai cîştigăm campionatul. E obiectivul nostru numărul 1 şi nu putem renunţa atît de uşor. E ultima şansă şi trebuie să demonstrăm în teren că avem o echipă mai bună ca Steaua. Dacă nu merge, cumpărăm meciu! Glumesc, va fi blat cu Steaua, aşa cum a fost şi cel de la Bistriţa”, a spus ironic Cadu.
14 meciuri a adunat Cadu în acest campionat, în tricoul echipei din Gruia

“Meciul din Ghencea e decisiv pentru ambele echipe. Acum se vor vedea adevăratele caractere”
Cadu, căpitan CFR Cluj

Fără De Zerbi cu Steaua

 CFR va juca în Ghencea fără italianul Roberto De Zerbi
Atacantul venit de la Napoli a încercat să se antreneze, dar continuă să acuze dureri la aductori. În aceste condiţii, staff-ul tehnic a luat decizia de a-l lăsa pe atacant acasă. De la clujeni mai lipsesc Tomas Costa, Gabi Mureşan şi Yssouf Kone, toţi trei accidentaţi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s