Cadu lîngă Hagi

Căpitanul clujenilor ar putea ajunge în iarnă la Galatasaray. “Vişiniii” vor două milioane de euro pentru fundaşul portughez.
Gheorghe Hagi îl aşteaptă la Galatasaray pe căpitanul campioanei, portughezul Cadu (29 de ani), conform presei din Turcia. “Regele” vrea să-şi consolideze defensiva după ce la ultimul meci din campionat, 0-2 la Trabzonspor, oamenii din apărare l-au dezamăgit pe tehnicianul român. Cadu mai are contract cu CFR Cluj pînă în vara lui 2011, dar ar agrea o mutare în Turcia, după cinci sezoane petrecute în Gruia. Oficialii clujenilor s-ar putea despărţi de portughez pentru aproximativ două milioane de euro.
Nu e prima dată cînd turcii iau în calcul varianta achiziţionării căpitanului campioanei. Cadu a fost în discuţii cu clubul din Istanbul şi în iarna trecută, dar atunci başkanii Galatei au refuzat să plătească 2,5 milioane de euro pentru stoperul feroviarilor. Portughezul ar fi încîntat să lucreze cu Hagi. “Chiar spuneam că mi-ar plăcea să-l cunosc cîndva. Dacă s-ar întîmpla să fie din postura de antrenor ar fi şi mai frumos. Hagi e Hagi şi aş fi onorat dacă s-ar gîndi la mine”, a spus Cadu.
“Mai am contract cu CFR un an şi jumătate. E prematur să vorbim de transferuri acum. Mai sînt meciuri importante în acest an şi vreau să mă concentrez la fotbal”
Cadu, căpitan CFR Cluj

15 goluri în 11 etape a încasat Galatasaray în campionat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s