Calcule pentru Champions » Clujenii vor să dea lovitura cu Bayern şi să forţeze calificarea în primăvara Ligii

Campioana îşi schimbă obiectivul din mers. La Cluj nu se mai discută despre calificarea în Europa League, ci despre “optimile” Ligii!

Un egal nu-i mai interesează pe vişinii, care promit că vor forţa victoria, diseară, împotriva vicecampioanei Europei! Culio a dat tonul declaraţiilor optimiste, alimentate de veştile proaspete sosite din tabăra bavarezilor. La cuţite cu şefii, care-l acuză că antrenamentele dure au dus la accidentarea a nu mai puţin de 8 jucători, Van Gaal va juca din nou cu multe rezerve împotriva Clujului. “Chiar putem cîştiga acest meci! Bayern rămîne Bayern, dar noi vrem să le facem un frumos cadou fanilor“, a spus Culio.

“Cu o victorie împotriva lui Bayern, facem un pas important spre o calificare în primăvara europeană. Sper ca jucătorii noştri să-şi pună în valoare calităţile tehnice“, a afirmat preşedintele Iuliu Mureşan.

Nu pot veni la Cluj, să văd meciul, dar CFR n-are nici o şansă să ne bată cîtă vreme pe teren va fi Cadu! Am văzut în tur că e specialist în cadouri, după cum îi spune şi numele
Boris Becker, suporter Bayern.

13,00 e cota oferită de Bet365 pentru un gol marcat diseară de Ionuţ Rada, singurul fundaş cu 2 goluri marcate în această ediţie

13,00 e cota oferită de Bet365 pentru un autogol al CFR-ului, aşa cum s-a întîmplat de două ori la meciul din tur

1,85
e cota oferită de Sportingbet pentru cel puţin 3 goluri diseară. În ultimele 3 sezoane, în meciurile lui Bayern din deplasare s-au marcat în medie 3,78 goluri

17.000 de spectatori este cifra maximă de spectatori estimată pentru meciul CFR – Bayern, biletele rămase costînd între 140 şi 450 de lei

200 de jandarmi vor asigura ordinea în jurul arenei, la meciul CFR – Bayern din această seară.

INBOX

Sorin Cîrţu le-a transmis nemţilor că-i respectă, dar vrea să-i bată: “3 pentru optimi!”


 “Sorinaccio” anticipează un meci “care pe care” în această seară

– Domnule Cîrţu, cum vedeţi noua confruntare cu Bayern?
– Mai grea decît cea din tur! Ei vor juca aproximativ cu aceeaşi echipă, dar vor reveni Van Buyten şi Demichelis. Deci vor fi mai periculoşi, mai greu de învins!

– Totuşi, nemţii au venit cu numai 15 jucători. Au probleme serioase de lot. Credeţi că vă tratează, cumva, de sus?
– (nervos) Acei 15 jucători sînt de fapt nişte titulari. Pot oricînd să joace în primul 11, la Bayern sau la orice altă echipă mare din Europa. Sînt jucători mari, ce merită tot respectul.

– Cum poate CFR să cîştige meciul?
– Marcînd un gol mai mult decît adversarul! Partida va fi încrîncenată, dură, care pe care. Bayern e calificată 90 la sută, însă vor veni să-şi impună jocul. Un joc, de altfel, greu de contracarat. Depinde foarte mult de felul în care ne prezentăm la meci, de forma de moment.

– Ca jucător aţi scos un punct contra lui Bayern.

– (rîde) Au fost alte vremuri, lucrurile sînt complet diferite. Un rezultat de egalitate ar fi unul pozitiv pentru CFR.

– Ce rezultat v-ar conveni la celălalt meci, Basel – Roma?
– Sînt trei echipe care se bat cu şanse egale pentru optimi: CFR, Basel şi Roma. Pe noi ne interesează doar ce facem în partida cu Bayern. De noi depindem. Orice rezultat pozitiv cu Bayern ne avantajează în disputa pentru calificare.

– În tur, echipa a avut ghinion. S-a spart acest ghinion atunci?
– Avem neveoie şi de şansă în faţa unui adversar ca şi Bayern. Cu un pic de noroc, putem scoate un rezultat bun.


Vine la patru ace
Antrenorul feroviarilor, Sorin Cîrţu, a declarat ieri că renunţă la trening, azi, la meciul cu vicecampioana Europei. “Voi veni la costum, pentru că se pare că aşa sînt uzanţele. Trebuie să las treningul în dulap”, a spus Cîrţu, care a debutat în Ligă îmbrăcat în trening, dar a cîştigat, 2-1 cu Basel.

Trei jucători aflaţi pe lista UEFA au lipsit de la antrenamentul oficial: Emmanuel Kone, Leo Veloso şi Kivuvu.
Organizarea conferinţei de presă a lui Bayern a lăsat de dorit, enervîndu-i pe nemţi. În două rînduri, Van Gaal a fost nevoit să se oprească din pricina ţiuitului microfoanelor, iar traducătoarea i-a amuzat atît pe jucătorii germani, cît şi pe jurnalişti.
Meciul de duminică, CFR Cluj – Dinamo, va fi condus la centru de Alexandru Deaconu. Aurel Oniţa şi Dorin Mudura au fost desemnaţi la tuşe.
Arpad Paszkany: “Sorin Cîrţu va fi antrenorul CFR-ului pînă la finalul acestui sezon, în mod sigur. Aşa e contractul

Panin: “Am depăşit momentul Munchen”

Fundaşul Cristian Panin, care a fost autorul nefericit al unui autogol pe Allianz Arena, are moralul refăcut.
“După meciul tur a fost un moment destul de dificil pentru mine, am avut parte de multă neşansă. Am depăşit acel moment şi consider că per ansamblu am lăsat o impresie bună la Munchen. Acum avem publicul de partea noastră şi sper să facem un rezultat bun”, a declarat Panin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s