Jucătorii CFR-ului resimt din plin presiunea meciului de pe Allianz Arena / Clujul fierbe

De Zerbi şi Traore au fost la un pas de încăierare la ultimul antrenament înaintea jocului cu Bayern.

În absenţa tehncianului Sorin Cîrţu, plecat încă de sîmbătă la Munchen pentru a vedea pe viu adversarul din Liga Campionilor în meciul cu Hannover 96, vestiarul clujenilor a atins punctul de fierbere. La ultima şedinţă de pregătire, condusă de “secundul” Mircea Irimescu, nervii au fost întinşi la maxim, jucătorii resimţind tensiunea importantului joc cu Bayern. Într-un duel cu De Zerbi, ivorianul Lacina Traore l-a lovit cu cotul pe italian. “Il fantasista” n-a tolerat gestul “juniorului” şi s-a repezit înspre acesta punîndu-i mîinile în piept. Conflictul a fost apalanat de Cadu şi ceilalţi colegi, care au sărit să-i despartă.
Întrări la limită
Cîteva minute mai tîrziu, Irimescu i-a sugerat lui Traore să-şi ceară scuze, iar cei doi jucători şi-a strîns mîna, în semn de împăcare. Fundaşul Felice Piccolo a fost şi el victima unei intrări, involuntară, dar dură, a căpitanului Cadu, fiind foarte aproape să rateze deplasarea la Munchen! Italianul a acuzat durerei serioase la gamba dreaptă, însă şi-a reluat poziţie în teren după cîteva minute de îngrijiri medicale. Portughezul nu este la primul gest de acest fel, acesta punîndu-l în cap pe Tony, zilele trecute.
Edimar şi Sforzini out
La şedinţa de pregătire de ieri n-a participat brazilianul Edimar, care acuză o accidentare. Fundaşul stînga n-a făcut nici deplasarea la Vaslui, locul acestuia fiind luat de conaţionalul Leonardo Veloso. Cel mai probabil, titularul postului de fundaş stînga îi va fi atribuit din nou lui Rada, în meciul de mîine. Altfel, atacantul Ferdinando Sforzini nu s-a antrenat cu lotul pentru UCL, semn că nu mai intră deloc în vederile lui Cîrţu, deşi se află pe lista UEFA.

Echipa probabilă cu Bayern
Nuno Claro – Tony, Cadu, Alcantara, I.Rada – E. Dică, Kivuvu, Bastos, Culio – De Zerbi – Traore

Juniorii pe “Allianz Arena”
Echipa de juniori republicani “A” a “vişiniilor” a avut parte de o surpriză plăcută din partea clubului. Astfel, jucătorii antrenaţi de Gheorghe Vasile vor asista, mîine, la partida cu Bayern, pe celebra arenă din Munchen, Allianz Arena. Un autocar al clubului i-a transportat pe aceştia încă de ieri, cu direcţia Germania.

“Vişiniii” pleacă azi
Jucătorii convocaţi pentru meciul cu Bayern din UCL, împreună cu staful şi alţi invitaţi ai clubului feroviar, vor pleca în această dimineaţă spre Munchen, cu o cursă charter de pe Aeroportul Cluj, în jurul orei 10.45. Finaţatorul Arpad Paszkany a plecat cu un alt avion încă de ieri spre Munchen.

Revin Olici şi Schweinsteiger

Louis van Gaal, tehnicianul bavarezilor, a primit veşti bune în privinţa revenirilor pentru meciul cu CFR Cluj. Astfel, vedetele Bastian Schweinsteiger, Ivica Olici şi Daniel van Buyten, au fost recuperaţi în urma accidentărilor şi au mari şanse să joace în Ligă, împotriva clujenilor. Altfel, Bayern Munchen a pus în vînzare încă 6.000 de tichete pentru meciul cu CFR, în afara celor 60.000 vîndute!


INBOX
Creşte Gruia

Paszkany cumpără case pe care le demolează pentru a extinde zonele adiacente arenei

Şefii din Gruia s-a apucat din nou de modernizări la arena “Dr. C-tin Rădulescu”. Clubul a reuşit să ajungă la o înţelegere cu proprietarii şi să cumpere două imobile, localizate în vecinătatea stadionului, la intrarea de pe strada Maşiniştilor. În ultimele zile, o echipă de muncitori lucrează non-stop la mărirea şi reamenajarea spaţiului de parcare de la Tribuna a II-a. Acesta a devenit mult mai generos în urma demolării unei case şi repoziţionării gardului. Noua parcare trebuie să fie gata la meciul retur cu Bayern. De asemena, în viitor se va demola şi cel de-a doilea imobil, în locul căruia va fi construit magazinul de prezentare al clublui, unul echivalent cu cele de pe arenele europene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s