Arpad Paszkany aşteaptă primul succes în deplasare al clujenilor: “Victorie, nu ciupeală”

Şeful campioanei crede în jucătorii săi şi e convins că “vişiniii” vor reveni în lupta pentru titlu.

CFR e pe locul 11 în Liga 1, iar Arpad Paszkany aşteaptă o reacţie de orgoliu din partea jucătorilor săi. Omul de afaceri clujean speră ca Sorin Cîrţu să redescopere apetitul ofensiv al grupării campioane. “Cred că acesta e spiritul CFR-ului şi al oricărei echipe care îşi propune să cîştige trofee. Trebuie să reuşim să ne impunem jocul şi să abordăm fiecare partidă la victorie şi nu la mica ciupeală. Venirea lui Sorin Cîrţu a produs o schimbare vizibilă, dar sîntem încă departe de ceea ce s-ar putea numi un joc ideal. Totuşi, dacă luăm ca reper meciul cu Rapid, de exemplu, sau alte partide de tristă amintire, sîntem mai aproape de ceea ce ne dorim cu toţii”, a spus Paszkany.

Şeful grupării din Gruia vrea un succes împotriva Vasluiului, vineri. “Orice victorie e importantă, mai ales în situaţia în care ne aflăm în competiţia internă. Mi-e greu să pronunţ numărul care apare în dreptul CFR-ului, în clasament. Avem un minus mare în clasamentul adevărului. Vasluiul e o echipă puternică, pe care o consider o contracandidată la titlu. Le recomand băieţilor să înceapă să tragă tare pentru a recupera punctele, unele pierdute într-un mod inacceptabil”, a încheiat Paszkany.

Ultima confruntare dintre Peralta şi Wesley a fost cîştigată de argentinian. CFR s-a impus la penalty-uri, în finala Cupei României F Vakarcs Lorand

“Mă voi felicita că l-am adus pe Cîrţu la finalul sezonului, dacă vom fi campioni. Mi-a plăcut exprimarea echipei cu Braşovul”

“Cît timp sînt şanse matematice, nu mă veţi auzi vorbind despre schimbarea obiectivului. Nu renunţăm!”
Arpad Paszkany

De Zerbi, la superlativ
Paszkany a aplaudat execuţia lui Roberto De Zerbi din partida împotriva Braşovului, 4-0. “Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar asemenea execuţie nu s-a mai văzut de ceva timp pe vreun stadion din România. De Zerbi are calităţi excepţionale. Nu e încă sută la sută din punct de vedere fizic, dar sper să devină o piesă importantă pentru CFR şi talentul său să se materializeze în goluri şi pase de gol”, a declarat Paszkany.

“Nu-l răsfăţăm pe Traore”
Şeful “vişiniilor” a spus că Lacina Traore nu beneficiază de tratament preferenţial la CFR. “Jucătorii lui CFR nu vor fi niciodată obiective financiare, fiindcă vînzarea de jucători n-a fost niciodată un obiectiv pentru mine. Cînd nu era în formă, stătea pe bancă sau juca 5 minute, chiar dacă în tribună erau vreo 50 de agenţi veniţi să-l vadă. Nu vom obliga niciodată un antrenor să joace cu un jucător, indiferent de randamentul lui, pentru că noi vrem să-l vindem”, a mărturisit Paszkany.

Cu banii la zi
Paszkanny a anunţat că a achitat restanţele financiare faţă de jucători, inclusiv sumele datorate pentru îndeplinirea obiectivelor din sezonul trecut. “M-am mai înmuiat şi eu după partida cu Braşovul. O consider o măsură specială înainte de Vaslui, sper să-i motiveze. Nu merită, dar aşa se întîmplă întotdeauna: eu las de la mine”, a spus omul de afaceri clujean.

Prima dată pe Allianz Arena
Fan al lui Bayern Munchen, Paszkany va fi în premieră pe Allianz Arena, la partida dintre bavarezi şi CFR Cluj. “Cînd mergeam eu la meciuri, Bayern juca pe Olympiastadion. Bayern a fost şi este echipa mea de suflet din străinătate, dar cu atît mai mult vreau să cîştigăm. Punctele obţinute împotriva echipelor din prima urnă valorică a UCL sînt mult mai valoroase, iar Bayern e cea mai bună echipă din grupa noastră”, a spus Paszkany.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s