Tony: “Vom redeveni numărul 1”

“Pitbull” crede că Sorin Cîrţu va impune la CFR un stil ofensiv care va da rezultate în scurt timp.

– Tony, ai revenit printre titulari. Crezi că l-ai convins pe Cîrţu?
– Eu îmi doresc să joc tot timpul, e normal, şi vreau să redevin numărul 1. Pentru asta muncesc în fiecare zi, să cîştig încrederea antrenorului dar, pînă la urmă, CFR are un lot echilibrat şi decizia aparţine strict staff-ului tehnic. Respect opţiunea antrenorilor şi îmi văd de antrenamente.
– Sînteţi la 10 puncte în spatele liderului. Mai aveţi un cuvînt în lupta pentru titlu?
– Am mare încredere în echipă şi în colegii mei. Toate marile formaţii din Europa au prins mai greu frecvenţa unui ritm bun de joc. Au mai fost momente foarte grele în tricoul lui CFR pe care le-am depăşit împreună. Am început slab campionatul, chiar foarte slab, dar viitorul sună bine. Sînt convins că CFR va cîştiga trofee şi în acest sezon.
– Ce schimbări a adus Cîrţu la CFR?
– În primul rînd a schimbat tactica. Statistic, am ajuns în ultimele meciuri să avem mult mai multe oportunităţi de a înscrie. Publicului din Gruia îi place jocul ofensiv, iar o echipă campioană e datoare să facă şi spectacol. Acum sînt mai importante rezultatele. Munca lui la CFR trebuie respectată. A fost o alegere inspirată. Sîntem în România şi trebuie puşi în valoare şi antrenorii români. Cîrţu cunoaşte în detaliu toate aspectele legate de campionat.
– S-a spus despre tine şi jucătorii mai vechi că nu mai aveţi aceeaşi motivaţie…
– Stai puţin, e total greşit. Dacă ar fi fost aşa, după primul an de succese în Liga 1 n-ar mai fi urmat al doilea event. Nu poate fi vorba de blazare la nişte jucători profesionişti. Ştiu că lumea are nevoie mereu şi mereu de noutăţi, de chipuri noi la echipă. Poate şi Messi, după 7 ani la Barcelona, ar risca să plictisească. Îi rog pe cei care gîndesc aşa să încerce să tragă concluziile la final. Hai să vorbim după ultima etapă din campionat.

 “Jocul e în creştere. Meritam victoria cu U Cluj, iar la Roma am demonstrat că sîntem o echipă în adevăratul sens al cuvîntului. Sîntem condamnaţi să batem la Vaslui”
“Ştiu că nu s-a mai reuşit de mult timp în România ca o echipă să cîştige titlul de două ori consecutiv. Sîntem gata şi pentru această provocare”

Tony, fundaş CFR Cluj

Egal şi în derby-ul juniorilor
“U” Cluj şi CFR Cluj au remizat, 0-0, în campionatul republican de juniori A. Meciul a avut loc ieri pe stadionul Clujana şi a fost urmărit de antrenorul “studenţilor”, Marian Pană, dar şi de Cristi Dulca sau Leo Grozavu. “U” a avut ocazii mai mari decît “vişiniii”, dar Luca a ratat singur cu portarul, în timp ce lovitura cu capul a lui Horvat a fost respinsă de pe linia porţii de Tudor Tothăzan. Cei mai periculoşi jucători ai feroviarilor clujeni au fost Ovidiu Imbuzan şi Răzvan Vodă.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s