Sorin Cîrţu îi răspunde în termeni duri lui Andrea Mandorlini: “A adus biciclişti la CFR”

“Lui Cîrţu i s-a dat pe mînă ceva prea mare pentru el, un Ferrari, cînd el nu ştie nici măcar să meargă pe bicicletă”, a fost comentariul lui Mandorlini care l-a scos din sărite pe Sorin Cîrţu.
Ieri, Sorinaccio l-a pus la punct pe fostul antrenor al campioanei. Două au fost capetele de acuzare ale tehnicianului român: transferurile făcute de Mandorlini şi faptul că a cîştigat titlul cu noroc. “Nu e un model pentru mine. Nu vreau să fac lucrurile cum le-a făcut el. Realizările lui sînt foarte rare. E greu să cîştigi nu ştiu cîte meciuri în minutul 90 sau să cîştigi competiţii la penalty-uri. Asta s-a întîmplat anul trecut. CFR a avut un noroc foarte mare, dar anul ăsta se pare că are ghinion”, a spus Cîrţu.
Sorinaccio nu e convins de valoarea unor jucători transferaţi la insistenţa lui Mandorlini. 5 jucători a adus itialianul: De Zerbi, Bjelanovici, Piccolo, Sforzini şi Kivuvu. Cîrţu a lăsat să se înţeleagă că nu va mai miza pe Sforzini, atacant împrumutat de la Udinese. “De Zerbi şi Bjelanovici au fost accidentaţi. Pe Sforzini l-aţi văzut în două partide cît poate”, a spus Sorinaccio, nemulţumit şi de atitudinea lui Felice Piccolo. “Pe Piccolo am vrut să-l duc la Arad, să joace titular. Mi-a spus că are probleme stomacale. I-am zis «bine băh baiatule, atunci nu mai faci deplasarea»”, a povestit Cîrţu, revenind apoi la răfuiala cu Mandorlini: “A adus prea mulţi biciclişti pe care i-a prezentat drept conducători de Ferrari sau conductori de tren”.

“Nu mă interesează Mandorlini. Nu e fair-play să-ţi ataci un coleg. Să vorbească despre ce era la echipă în perioada în care antrena CFR-ul” Sorin Cîrţu, antrenor CFR Cluj

3 trofee a cîştigat Mandorlini pe banca lui CFR Cluj, Cupa şi Supercupa după loviturile de departajare

Fanii îl cer pe De Zerbi în teren
Suporterii CFR-ului îl vor pe Roberto De Zerbi printre titulari. “E un jucător de valoare. Nu înţelegem de ce nu e folosit mai mult. Un jucător ca De Zerbi nu poate fi ingnorat”, spun fanii campioanei

Advertisements

2 thoughts on “Sorin Cîrţu îi răspunde în termeni duri lui Andrea Mandorlini: “A adus biciclişti la CFR”

  1. how are you!This was a really splendid blog!
    I come from milan, I was luck to seek your subject in yahoo
    Also I obtain a lot in your Topics really thank your very much i will come later

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s