UCL » FC Basel » Elvetienii au venit insotiti de 100 de fani!


Delegatia elvetienilor a ajuns in aceasta dupa amiaza la Cluj.
Cei de la Basel vor avea parte de sustinerea a 200 de fani in Gruia. O parte dintre ei a venit deja, urmand ca restul sa ajunga in ziua meciului. Vedeta elvetienilor Alexander Frei a declarat ca Basel si CFR sint outsiderele grupei. “Bayern si Roma sunt favoritele. Sper sa fie un avantaj pentru noi faptul ca CFR a schimbat antrenorul. Noi vom juca la victorie, vom aborda fiecare partida in aceasta maniera. CFR e o echipa de batut, fanii nostri ne vor impinge spre victorie”

La fel de optimist a fost şi fundaşul central ghanez, Samuel Inkoom, care a recunoscut că nu ştie niciun fotbalist din tabăra clujenilor. Fundaşul african în vârstă de 22 de ani a afişat o atitudine extrem de optimistă şi a anunţat că FC Basel este favorita grupei E din Liga Campionilor, iar apoi urmează Bayern Munchen. “Noi am venit aici să ne jucăm şansa, cred că putem învinge. Nu ştiam că cei de la CFR au schimbat antrenorul, dar cu siguranţă noul tehnician va încerca să schimbe ceva la echipă. Nu va fi uşor. Nu ştiu niciun jucător de la CFR. Noi suntem favoriţi în această grupă, apoi Bayern. În fotbal totul ţine de încrederea în propriile forţe”

CFR Cluj va întâlni formaţia elveţiană FC Basel în prima etapă a Ligii Campionilor, grupa E. Partida se va disputa miercuri seară, de la ora 21.45, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s