Tony a ratat un transfer la Betis în ultima zi de mercato, CFR l-a pierdut pe Miguel Lopes de la Porto

Spaniolii l-au ofertat pe “Pitbull”. Clujenii au vrut să-l ia în locul său pe fundaşul dreapta al “dragonilor”, dar afacerea a căzut în ultimul moment.

Campionii au lucrat intens în ultima zi de mercato. După ce l-au luat pe mijlocaşul Tomas Costa, sub formă de împrumut, de la Porto, “vişiniii” au deschis negocieri şi pentru un alt jucător al “dragonilor”: fundaşul dreapta Miguel Lopes (23 de ani).
Tony era aproape de un transfer la Betis, în liga a doua spaniolă, iar clujenii încercau să acopere o eventuală plecare a lui “Pitbull”. Afacerea s-a derulat în trei, pe traseul Cluj – Sevilla – Porto. CFR a ajuns la un acord cu Porto pentru Miguel Lopes, dar lucrurile s-au împotmolit în cazul lui Tony, diferenţa fiind destul de mare între cerere şi ofertă. CFR a respins propunerea lui Betis, iar spaniolii s-au reorientat chiar spre funda[ul lui Porto, Miguel Lopes.
Clujul nu şi-a permis să-l mai ia pe Lopes avînd deja doi fundaşi dreapta în lot, Tony şi Panin. Betis avea nevoie urgent de un jucător de bandă, astfel că l-a împrumutat pentru un sezon pe fundaşul lui Porto. Iuliu Mureşan a admis că CFR a fost aproape să aducă un fotbalist care a ales în cele din urmă Spania. “Am mai vrut pe cineva, dar a ajuns în Spania. Nu vreau să dau mai multe detalii”, a declarat Mureşan la Fanatik.

14 meciuri ca titular a strîns Lopes în tricoul dragonilor

Crescut de Benfica
Miguel Lopes (1.82 de metri) a fost lansat în fotbal de Benfica şi s-a maturizat la Operario şi Rio Ave. Lopes s-a transferat anul trecut la Porto, echipă pentru care a evoluat în 12 partide în campionatul lusitanilor. Prestaţiile sale l-au adus în situaţia de a fi convocat de Queiroz în lotul lărgit al Portugaliei pentru Campionatul Mondial din Africa de Sud.

Eric şi Moraes, ţinte pentru iarnă
Iuliu Mureşan a declarat ieri că brazilienii Eric şi Moraes vor fi monitorizaţi în continuare de CFR. Oficialul “vişiniilor” a adăgat că cei doi pot deveni ţinte reale pentru CFR cel mai devreme în intersezon. “Sînt jucători buni, interesanţi. Noi ne-am făcut politica de transferuri şi am adus jucătorii de care aveam nevoie. Poate în pauza competiţională sau în vară, mai vedem”, a spus Mureşan.

Bud: “Nu am nimic cu Gabi!”
Atacantul Cristian Bud a spus ieri că nu a fost afectat de întreruperea relaţiei cu handbalista Gabi Szucs. “Nu e nimic adevărat din tot ce a zis ea. Nu a fost frumos că a ieşit în presă cu această poveste. Trebuia să-mi spună în faţă ce are de zis. Oricum, nu vreau să mă cert cu ea. E prima şi ultima oară cînd îi răspund, pentru că nu vreau să ne spălăm rufele în public. Nici vorbă să fiu distrus psihic. Chiar mă simt în formă şi nu mi se trage nimic de la relaţia cu ea”, a spus Bud.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s