Mureşan a discutat cu Mandorlini căruia i-a reproşat faptul că l-a schimbat pe Traore » Întîlnire la vîrf

Preşedintele clujenilor i-a comunicat antrenorului că nu găseşte justificat gestul său şi i-a transmis că nu mai vrea scandaluri la echipă.
Lacina Traore va scăpa nepedepsit după cearta cu antrenorul său. Preşedintele Iuliu Mureşan a arbitrat disputa. Oficialul clujenilor a discutat ieri cu Mandorlini, căruia i-a reproşat faptul că a gestionat prost relaţia cu Traore. Mesajul lui Mureşan a fost clar: “Ne atacă toată lumea, iar noi ne facem singuri probleme. E etapa a doua şi apar deja scandaluri. Nu mai vreau conflicte la echipă”, i-ar fi spus “Murinio” antrenorului său. Deşi Mandorlini a propus o amendă pentru tînărul atacant, Mureşan n-a fost de acord. Punctul de vedere al oficialului e împărtăşit de majoritatea jucătorilor campioanei. “N-a fost corect. Traore a intrat în minutul 36. N-a jucat prea grozav, dar nu poţi să-i faci unui copil de 20 ani aşa ceva. La 2-0 meciul era jucat. Putea să-l lase în teren şi să-i explice la final de ce i-a înşelat aşteptările”, spun colegii ivorianului.

Mureşan a admis că atacantul va scăpa fără amendă. “Toţi avem nervi. Şi eu mă enervez zilnic la serviciu. Nu e nici un fel de problemă, nu vom lua nici un fel de măsură. Nu e cazul. Nu sînt probleme între Traore şi Mandorlini. E un jucător tînăr de valoare, de viitor”, a închis cazul Mureşan.

“M-ai umilit. Nu mai joc cît timp vei fi tu antrenor la CFR”
Traore, după ce a fost schimbat de Mandorlini
A devenit un obiectiv financiar
Clujenii urmăresc cu atenţie evoluţia lui Lacina Traore, una strîns legată de viitoarea configuraţie a bugetului campionilor. Paszkany speră ca atacantul să-şi etaleze calităţile în Champions League şi cota sa să crească la finalul competiţiei, care va începe în toamnă. “Traore e ca un diamant neşlefuit”, l-a caracterizat Paszkany, chiar şi după evoluţiile mai puţin consistente ale ivorianului.

“Nu ne interesează Bruno Moraes”
Iuliu Mureşan a declarat ieri că gruparea din Gruia nu e interesată de serviciile lui Bruno Moraes, fratele vedetei de la Gloria Bistriţa. Bruno, care a jucat în trecut la FC Porto, a fost propus la mai multe echipe din Liga 1. “Ne-a fost recomandat şi anul trecut. Nu ne interesează. O să existe şi o explicaţie logică, în curînd. Acum, nu pot spune mai multe”, a spus preşedintele feroviarilor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s