Lacina Traore: “M-ai umilit!”

Mandorlini rămîne inflexibil şi îl va pedepsi pe Traore după revolta sa. Ivorianul ameninţă că nu va mai juca la Cluj cîtă vreme italianul va sta pe bancă.
04.08.2010 FOTBAL .Lacina Traore: “M-ai umilit!”
Mandorlini rămîne inflexibil şi îl va pedepsi pe Traore după revolta sa. Ivorianul ameninţă că nu va mai juca la Cluj cîtă vreme italianul va sta pe bancă

Relaţia dintre tehnicianul Andrea Mandorlini şi Lacina Traore pare ireconciliabilă. “Gazeta” a aflat ce i-a spus Traore italianului, imediat după ce a fost schimbat în minutul 81 al partidei cu Brăneştiul (2-0), deşi intrase rezervă după accidentarea lui Yssouf Kone. “Cît eşti tu antrenor la echipa asta, nu mai joc aici!”, i-a strigat ameninţător atacantul. Intrigat de tupeul jucătorului de 20 de ani, Mandorlini l-a retezat scurt: “Atunci vei juca cînd voi considera că meriţi. Pînă atunci ar fi bine să taci pe bancă!”. Simţindu-se umilit, Traore a fost greu de stăpînit de directorul sportiv Alexandru Matei şi portarul Edi Stăncioiu, care l-au oprit pe ivorian înainte de a face un gest necugetat.
Neserios în pregătire
Reproşurile lui Mandorlini la adresa jucătorului au început încă din returul campionatului trecut. Italianul l-a acuzat pe Traore că este superficial şi neserios în pregătire, fiind preocupat doar transferul la o altă formaţie. “Te gîndeşti doar la Galatasaray, dar trebuie să demonstrezi mai întîi la CFR de ce eşti în stare”, i-a strigat Mandorlini la un antrenament din martie. De altfel, Madorlini s-a arătat deranjat şi de faptul că Traore a cerut la începutul sezonului să fie lăsat să plece. “Doar nu o să joc toată viaţa la CFR”, a fost declaraţia sa la revenirea din vacanţă.

“Traore ar trebui să fie primul nemulţumit dintre toţi. Să-şi îmbunătăţească performanţa din teren. E tînăr şi are multe de învăţat”
Andrea Mandorlini

Apărat de “Murinio”
Preşedintele Iuliu Mureşan a încercat să aplaneze conflictul vădit din jucător şi antrenorul său, la finalul partidei cu Victoria Brăneşti. “Traore e un jucător important pentru echipă, e viitorul CFR-ului. El trebuie să joace! Sînt momente cînd există tensiune, dar gestul lui Traore nu trebuie interpretat”, a spus Mureşan. Lacina are şi sprijinul unei părţi a vestiarului, mai mulţi jucători considerînd sever tratamentul la care a fost supus jucătorul.

Scandal şi la antrenamente
Traore a izbucnit nervos şi la unul din antrenamentele din săptămîna meciului cu Victoria Brăneşti. Ivorianul a fost aproape de o încăierare cu Dani şi Rafael Bastos, dar a fost mustrat de Cadu: “Care e problema ta?! Ar fi cazul să te stăpîneşti”. Altfel, atacantul s- a pregătit separat, ieri, cu unul din secunzi, în timp ce italianul a supervizat antrenamentul “rezervelor”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s