Yssouf Kone e la un pas să se despartă de gruparea feroviară


Adrian Porumboiu l-ar vrea pe Yssouf Kone în Moldova, însă campioana îl cere la schimb pe Wesley.
Intrat în conflict deschis cu Andrea Mandorlini, Yssouf Kone, are puţine şanse să continue la CFR Cluj. Patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, s-a interesat deja cum poate să-l transfere pe Kone, dar şefii din Gruia au propus un schimb între ivorian şi brazilianul Wesley Lopes (29 de ani)! Interesul clujenilor pentru brazilianul Wesley, declarat cel mai bun jucător din Liga 1 în sezonul trecut, s-a manifestat încă din primăvară, cînd “vişinii” au dorit să-l achiziţioneze la pachet cu Costly, însă negocierile au intrat în impas din cauza preţului prohibitiv solicitat de Porumboiu, circa 2 milioane de euro.
Preşedintele Iuliu Mureşan a recunoscut zilele trecute că echipa campioană se va despărţi de maxim doi jucători. “Probabil că ne vom despărţi de unul sau doi jucători. Nu vă pot spune dacă e vorba de Kone”, a spus “Murinio”. Enervat că nu a fost inclus de Mandorlini în formaţia de start în Supercupă, contra Urziceniului (4-2), Kone a plecat nervos de la stadion şi a urmărit meciul la TV.

Dorit pe Costa de Azur
În afară ofertelor de la Birmingham (Anglia) şi Nurnberg (Germania), Yssouf Kone este dorit şi în Ligue 1, de Nice. Clubul francez se va desparte de atacantul Loic Remy, curtat intens de Liverpool. Ivorianul va intra la iarnă în ultimele 6 luni de contract, iar şefii lui CFR caută acum soluţii să-l vîndă cît mai rapid pentru a mai putea atenua din cheltuielile făcute cu salariul său, 350.000 de euro pe sezon.

N-au renuntat la Costly.
CFR Cluj este interesată în continuare de transferul atacantului Carlo Costly, care se află în litigiu cu FC Vaslui. Atacantul naţionalei Hondurasului se pregăteşte pe cont propriu în ţara natală, refuzînd să se prezinte la antrenamentele vasluienilor. Costly a ameninţat că se va adresa instanţelor FIFA, în cazul în care nu va ajunge la o înţelegere cu Porumboiu.
350.000 de mii este salariul stagional al lui Kone la CFR Cluj

6 goluri a marcat atacantul ivorian pentru “vişinii” în sezonul trecut, în 21 de partide

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s