Mandorlini: “Craiova trebuie să se teamă, pentru că noi sîntem campionii”

Antrenorul formaţiei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că nu-şi face griji din pricina declaraţiilor de revanşă ale craiovenilor înaintea meciului direct de sîmbătă.
“Anul trecut am avut parte de meciuri grele cu Craiova. Nu ne este frică de ei şi nu cred că frică este cel mai potrivit termen. Ei ar trebui să se teamă de noi, pentru că sîntem campioni. Este normal ca Universitatea să îşi dorească să cîştige împotriva noastră. Trebuie să facem o partidă perfectă. Nu sîntem încă recuperaţi total din punct de vedere psihic şi fizic după meciul din Supercupă”, a spus Mandorlini.

Mandorlini a ţinut să-şi clarifice relaţia cu atacantul Yssouf Kone, aflat pe picior de plecare după ce nu a prins nici lotul în partida din Supercupă, cu Unirea Urziceni. “Nu este nici o problemă între mine şi Kone, avem o relaţie bună. Eu fac alegerile în legatură cu alcatuirea echipei şi răspund pentru ele.

Bastos nu va face deplasarea la Craiova. A venit doar de două zile, nu ştiu cînd îl voi trimite pe teren. Am văzut că este un mijlocaş bun, care se poate mula pe toate posturile din linia mediană”, a conchis italianul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s